Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asr (Asır)

Asr (Asır)
0
127

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1 Zaman, devir, yüz yıllık zaman
Hadîsi şerîflerde buyruldu ki:
Zamanların en hayırlısı benim asrımdır Ondan sonra kıymetli olan, benim asrımdan sonra gelen asırdır Daha sonra kıymetlisi, onlardan sonra gelen asrın müslümanlarıdır Bunlardan sonra, yalancılık yayılır Şâhid olmaları istenmediği hâlde, yalancı şâhidlik yapılır (Hadîsi şerîfBuhârî)
Benden sonra her asırda bir âlim çıkar, dînimi kuvvetlendirir (Hadîsi şerîfEbû Dâvûd)
2 İkindi vakti

Similar threads

Hadîsi şerîflerde buyruldu ki: Zamanların en hayırlısı benim asrımdır Ondan sonra kıymetli olan, benim asrımdan sonra gelen asırdır Daha sonra kıymetlisi, onlardan sonra gelen asrın müslümanlarıdır Bunlardan sonra, yalancılık yayılır Şâhid olmaları istenmediği hâlde, yalancı şâhidlik yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
Hadîsi şerîflerde buyruldu ki: Zamanların en hayırlısı benim asrımdır Ondan sonra kıymetli olan, benim asrımdan sonra gelen asırdır Daha sonra kıymetlisi, onlardan sonra gelen asrın müslümanlarıdır Bunlardan sonra, yalancılık yayılır Şâhid olmaları istenmediği hâlde, yalancı şâhidlik yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Asr ( Asır ) anlamı 1 Zaman, devir, yuz yıllık zaman Hadisi şeriflerde buyruldu ki: Zamanların en hayırlısı benim asrımdır Ondan sonra kıymetli olan, benim asrımdan sonra gelen asırdır Daha sonra kıymetlisi, onlardan sonra gelen asrın muslumanlarıdır Bunlardan sonra, yalancılık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
ABÂDİLE: Abdullahlar Peygamber efendimizin Eshâbı kirâmı (arkadaşları) arasında fıkıh ve hadîsi şerîf ilimlerinde şöhret bulmuş Abdullah adını taşıyan sahâbîler Abâdile, Abdullah kelimesinin çokluk şeklidir Peygamber efendimizin Eshâbı kirâmı arasında A bdullah isimli üç yüz kadar sahâbi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Hz Muhammed'in (sav) İbadetleri Peygamber Efendimizin Yaptığı İbadetler Her konuda olduğu gibi ibadetler konusunda da ümmetine misal olan Hz Peygamber (asm), ibadetlerde kulluk bilincinin diri tutulmasına ağırlık vermiş; imanın amaç ve lezzetinin, oysa ibadet ve güzel davranışlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt