Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Asrın AŞK Şiiri

Asrın AŞK Şiiri
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Asrın AŞK Şiiri ASRIN AŞK ŞİİRİ :laugh: Yaşanılanları KontrolS ile kaydedip, KontrolZ ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim O Kadar bir halt yedim ancak, sakın bağışlama beni Amblem durumuna küçült, saatlerce beklet beni Bütün sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Daha Aşağı F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şey i Geri mutasyon kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur pozitif bekletme bu seveni En fazla Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni tekrar arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi avunma olmasa da Değişiklikleri kaydedip, baştan bağlanır mısın?​  

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt