Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AsRock Anakart Çekirdek Açma?

AsRock Anakart Çekirdek Açma?
0
130

Similar threads

İlk bilgisayar özelliklerimi belirteyim: Anakart Adı: Gigabyte GAK8NS CPU Türü : AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 2800+ Görüntü Bağdaştırıcısı: nVIDIA GeForce FX 5200 İşletim Sistemi Adı: Microsoft Windows XP Professional Sorun şu: Ekran kartımın en son sürümünü yükledim Restart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
İlk bilgisayar özelliklerimi belirteyim: Anakart Adı: Gigabyte GAK8NS CPU Türü : AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 2800+ Görüntü Bağdaştırıcısı: nVIDIA GeForce FX 5200 İşletim Sistemi Adı: Microsoft Windows XP Professional Sorun şu: Ekran kartımın en son sürümünü yükledim Restart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Intel’in yaklaşan 13. Kuşak Raptor Lake işlemcileri, Ryzen 7000 serisinin tersine hem DDR4 hem de DDR5 bellek takviyesi sunuyor. Erken CPU testleriyle birlikte Core i9-13900K, Core i7-13700K ve Core i5-13600K üzere yongaların performansına dair fikir sahibi olmuştuk. DDR4 ve DDR5 sistemlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Daha önce yaşamıştım driver sorunu ancak bu kadar uğraşmadım İşimi görecek kadar bilgisayar bilgim var fakat açıkça yazayım sorun ve bağlamında olanları * driver yüklü, Ralink'ten indirdim kurdum şuan var, uyumsuz olabilir * driver yüklü ancak kablosuz ağ açma kapamayı sağlayan tuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Daha önce yaşamıştım driver sorunu ancak bu kadar uğraşmadım İşimi görecek kadar bilgisayar bilgim var fakat açıkça yazayım sorun ve bağlamında olanları * driver yüklü, Ralink'ten indirdim kurdum şuan var, uyumsuz olabilir * driver yüklü ancak kablosuz ağ açma kapamayı sağlayan tuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt