Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Assasin Creed 3 Orjinal Online Sorunu

Assasin Creed 3 Orjinal Online Sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Bugün Asassin creed 3 aldım aral game destekli uplay da aktif ettim kurdum online a giriorum fakat limited mod dior bu sorun çakma oyunlarda oluyor online oynayamıyorum ne yapmalıyım ?

yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Arkadaşlar birkaç gün önce Red alert 3'ü orjinal aldım online oynamak için fakat oyunu yüklediğimde bir de ne göreyim ''invaild cdkey'' diye hata veriyor Aral game'e hemen mail attım yeni key gönderdiler o da çalışmadı ve sonunda aral game sağolsun sorunumu çözdü bende bu çözümü herkesle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
http:img263**************img2638720jpegtn Pepitu yeni konu: Lan oyun sorunları ve çözüm önerileri için tıklayınız Lan oyun oynama ile ayrıntılı bilgi için tıklayınız Forumda takip ettiğim kadarıyla Assassin's Creed: Brotherhood ile ilgili sorunlar genel olarak ortak sorunlar gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
45 ay once bilgisayarımda FEAR 3 vardı ilk hapisane bolumunu oynamıştım oyun son sistem hiç kasmıyordu hiç bir sorun yoktu sonra yeni harddisk aldım ve tabi tüm oyunları baştan kurdum ve ekran kartı driverlerini güncelledm Diğer oyunlarda bi değişiklik yaşamadım ama FEAR 3 de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt