Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler ben black flag oynuyorum ama kılıç değştiremiyourm 1 e basılı tutuyorum olmuyor mouse tekerleğiyle yapıyorum olmuo q ya basılı tuturyorum karışık yapıyorum ama yok silahta gelmiyor acil yardım
Assasin's Creed hikayesi antik Yunanistan'a taşınıyor. Garp kültürünün temelini oluşturan, ortaokul, lise tarih kitaplarında ismini sıkça duyduğumuz Helenistik devrin bağrına, meşhur Assasin's atlaması Leap of Faith yapar üzere atlayacağız. 5 Ekim'de PlayStaion 4, PC ve Xbox One için...
Not: Bu yöntem için call of duty black ops oyun dosyalarından birini değiştirmeniz gerekir; bu yüzden işleme başlamadan önce dosyanın bir yedeğini almanız gerekir Configcfgdosyasını düzenlemek için bir text editorü ile açın, oyun dosyasındaki playersdizini seta monkeytoy 1değerini seta monkeytoy...
A
Age of Empires 2: Age of Kings Ve Conquerors
Oynarken Enter tuşuna başın ve açılan Chat Penceresine aşağıdakilerden istediklerinizi yazın:
Kodlar Sonuçlar
ROCK ON 1000 Taş
LUMBERJACK 1000 Odun
ROBIN HOOD 1000 Altın
CHEESE STEAK JIMMY'S 1000 Yiyecek
MARCO Haritanın...
Bir oyun düşünün Ortalama 15 – 20 saat boyunca soluk soluğa oyunun başındasınız Sonra minik bir burukluk ile hüzünleniyorsunuz çünkü oyunu bitirmişsiniz Aradan uzunca süre geçiyor fakat bir türlü oyunu aklınızdan çıkartamıyorsunuz Assassin's Creed'den bahsediyorum İşte oyun dünyasının en...
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın
vede
CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz
Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.