Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

assasin creed black flag

assasin creed black flag
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
beyler ben black flag oynuyorum ama kılıç değştiremiyourm 1 e basılı tutuyorum olmuyor mouse tekerleğiyle yapıyorum olmuo q ya basılı tuturyorum karışık yapıyorum ama yok silahta gelmiyor acil yardım

Similar threads

Assasin's Creed hikayesi antik Yunanistan'a taşınıyor. Garp kültürünün temelini oluşturan, ortaokul, lise tarih kitaplarında ismini sıkça duyduğumuz Helenistik devrin bağrına, meşhur Assasin's atlaması Leap of Faith yapar üzere atlayacağız. 5 Ekim'de PlayStaion 4, PC ve Xbox One için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Not: Bu yöntem için call of duty black ops oyun dosyalarından birini değiştirmeniz gerekir; bu yüzden işleme başlamadan önce dosyanın bir yedeğini almanız gerekir Configcfgdosyasını düzenlemek için bir text editorü ile açın, oyun dosyasındaki playersdizini seta monkeytoy 1değerini seta monkeytoy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
A Age of Empires 2: Age of Kings Ve Conquerors Oynarken Enter tuşuna başın ve açılan Chat Penceresine aşağıdakilerden istediklerinizi yazın: Kodlar Sonuçlar ROCK ON 1000 Taş LUMBERJACK 1000 Odun ROBIN HOOD 1000 Altın CHEESE STEAK JIMMY'S 1000 Yiyecek MARCO Haritanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bir oyun düşünün Ortalama 15 – 20 saat boyunca soluk soluğa oyunun başındasınız Sonra minik bir burukluk ile hüzünleniyorsunuz çünkü oyunu bitirmişsiniz Aradan uzunca süre geçiyor fakat bir türlü oyunu aklınızdan çıkartamıyorsunuz Assassin's Creed'den bahsediyorum İşte oyun dünyasının en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt