Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

assasin s creed 4 giriş noktası bulunamadı hatası

assasin s creed 4 giriş noktası bulunamadı hatası
0
179

Similar threads

merhaba arkadaslar, benim aldıgım hata ''UPLAYACHEarnAchievement yordam giriş noktası, C:\Program Files(x86)\Assassins Creed IV Black Flag\AC4BFSPexe dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı'' bu şekilde ***** denedim olmadı eğer bildiğiniz çalışan bir ***** ya da çözüm varsa lütfen yardım edin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
''1608696 yordam giriş noktası binkw32dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı'' hatası alıyorum yardım eden arkadaştan allah razı olsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
287
Merhaba arkadaşlar ben torrent olarak bu oyunu yükledim ve kurdum İlk openal32dll bulunamadı dedi Bende onu oyunun oldugu yere ve windowssystem32 ye attım Şimdi alSource3i yordam giriş noktası, OpenAL32dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diyor İnanın herşeyi yaptım Directx im güncel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Oyunu indirdim mbwarbandexe den kurulum yapıcaktım fmodexdll hatası verdi İnternetten dll dosyasını indirip system32 nin içine attım bu seferde dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası verdi CMD yi açıp regsvr32 fmodexdll yazıp enter'e bastım bu seferde fmodexdll modülü yüklendi ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Sa Arkadaşlar ben bu dll yi indirdim ama hala sorun var oyun açılmıyor Hatadada bunlar yazıyor email*protected@email*protected@UAEXP email*protected@email*protected yordam giriş noktası, berkeliumdll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı YAZIYOR ACİL YARDIM
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt