Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Assasins Creed III Acilmiyor...

Assasins Creed III Acilmiyor...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar Assasins Creed III yukledim oyun aciliyor fakat ses falan muzik geliyor goruntu yok siyah ekran goruntusu geliyor

sistemim

windows 7 Ultimate i7 16 gb ram 350ghz NVIDIA GeForce GTX 480

sistem cok iyi diger oyunlar calistiriyor (max payne 3 crysis 3 bu oyunlari calisirtoyor sistem

Similar threads

Gta 4 episode from liberty city bugun alip yukledim oyunu gay tony bolumunu oynuyorum arabayla klube gidince video bitiyor sonra gonderme hatasi geliyor karsima lutfen yardim plsss Sistem oldukca cok Iyi windows 7 ultimate i7 16 gb ram 350ghz Ekran karti NVIDIA GeForce GTX 480
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
arkadaslar onceleri rahatlika kasmadan oynayabiliyodum simdi oyunu oynamak mumkun degil sizce neyden kaynaklaniyor sisteme yine bakin windows 7 ultimate i7 16 gb ram NVIDIA GeForce GTX 480 neyden kaynaklaniyor yaw onceden oynayabiliyodum
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Ubisoft’un geliştirdiği Assassin’s Creed Valhalla çıktı. Birçok oyuncu tarafından heyecanla beklenen oyun bizleri İskandinav topraklarına götürüyor. Valhalla ayrıca, İskandinav mitolojisini de içerisinde barındırıyor. Assassin’s Creed Valhalla’da bizi neler bekliyor ? Oyuna ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Ubisoft, Assassin's Creed Chronicles Trilogy alt serisinden 3 oyunu bugün ücretsiz olarak oyunseverlere sundu. 12 Kasım 2021 tarihine kadar Ubisoft Store'dan ücretsiz olarak alabileceğiniz oyunlar, Assassin's Creed Chronicles China, Assassin's Creed Chronicles Russia ve Assassin's Creed...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Grafikleri ve oynanışıyla bizi bambaşka bir boyuta götüren bilgisayar oyunlarının cebimize yansıyan maliyeti de bambaşka bir dünyada oluyor. Her yıl güncellemelerle ağırlaşan oyunların sistem gereksinimleri de doğal olarak artabiliyor. Yüksek sistem gereksinimli oyunlar genelde grafik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,497Konular
981,982Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt