Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Assasin's Creed Revelations TR Yama sorunu

Assasin's Creed Revelations TR Yama sorunu

Similar threads

Arkadaşlar ben Assassin's Creed Revelations yükledim Türkçe yama olması için de update'leri yükledim Update'leri yükledikten sonra oyunu açmaya çalıştım Reinstall gamebenzeri birşey çıktı ben de tekrar yükleyecektim ki The setup has detected that version 103000diye bir yazı çıktı İnternette...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benim sorunum assassins creed revelations un pencere mod ile açılmaması oyunu pencere mod ile açmak istiyorum çünkü tam ekranda kasmalar oluyor yardım ederseniz çok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
arkadaşlar lutfen yardım edın kafayı yıcem Assasins Creed Revelation oyunu kuruyorum tamam ubısoftta gırıyor tamam ama gorev yonetıcısınden baktıgımda oyun gozukuyo cevap vermıyo cpu 0 gosterıyo (acr32*) benım pc 32bit olmadıgı ıcınmı 3 tane farklı yerden ındırdımo yunu sorunu cozemedım kafayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,104Kullanıcılar
mptSon üye
Üst Alt