Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Assassin ’s Creed Unity İlk Video

Assassin ’s Creed Unity İlk Video
0
186

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Merakla beklenen Assassin's Creed serisinin yeni oyunu çıktı Fransız ihtilali döneminde geçecek olan yeni oyunun tanıtım videosu görücüye çıktı
Devam niteliğindeki oyunun tanıtım videosunda oyunla ilgili çok fazla ipucu verilmemiş Bu yüzden çoğunlukla Fransız ihtilali döneminde Paris sokaklarında geçeceği düşünülen oyun söylentilere kadar 2019 yılının sonunda 2019 yılının başında piyasaya sunulacak
Oyunseverlere müjde olarak ise Assansin's Creed'in Xbox one, ps 4 gibi oyun konsollarının yanısıra PC için de çıkacak
Assanssin's Creed Unity ilk tanıtım videosu:
*

Similar threads

Merakla beklenen Assassin's Creed serisinin yeni oyunu cıktı Fransız ihtilali doneminde gececek olan yeni oyunun tanıtım videosu gorucuye cıktı Devam niteliğindeki oyunun tanıtım videosunda oyunla ilgili cok fazla ipucu verilmemiş Bu yuzden genel olarak Fransız ihtilali doneminde Paris...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Ubisoft, Paris’ta bulunan Notre Dame katedralinde geçtiğimiz hafta yaşanan güçlü yangının akabinde Notre Dame katedralinin merkezinde bulunduğu Assassin Creed Unity oyunun PC sürümünü kısa müddetliğine fiyatsız olarak oyunculara sunmuş ve katedralin restorasyonu için 500 bin dolar bağışta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Assassin's Creed, Fransa merkezli oyun geliştiricisinin oyun dünyasına kazandırdığı en köklü serilerden biri oldu. Onlarca oyunuyla farklı platformlarda menzilini genişleten popüler seri, Altair ile başlayan yolculuğuna Eivor ile devam ediyor. Assassin's Creed'in gelecekte Infinite kod adıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Oyun dünyasının en tanınan serilerinden olan Assassin's Creed her oyununda bizleri farklı bir vakit dilimine ve olaylar bütününe götürüyor. Kimi vakit tarihin dönüm noktalarına tanıklık ettiğimiz Assassin's Creed serisinde karşımıza çıkan kimi tarihi karakterleri derledik. 1. Leonarda da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Assassin's Creed serisi Ubisoft tarafından 2007 yılında birinci kez oyuncularla buluşturuldu. Ortadan geçen 15 yıl ile birlikte de Ubisoft markasının en beğenilen ve en çok kazandıran serilerinden birisi olmayı başardı. Bilhassa Altair ve Ezio karakterleri biz oyunseverler için epey kıymetli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt