Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

assassin's creed 3 çok kasıyor :(

assassin's creed 3 çok kasıyor :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
assassin's creed 3 ü dün yükledim oyuna girdim ilk mağra bölümünde fps 55 lerdeydi çözünürlük max dı fakat kalabalık bir ortama girince fps resmen 15 lere kadar iniyorÖnceki assassin's creed revelations ı son sistemda yağ gibi oynayıp bitirmiştimŞuan ki assassin's creed 3 ün 101 versionu yüklü 106 yükseltsem düzelirmi?

sistem özellikleri:
İşlemci:AMD fx 6300 6 çekirdek 35 ghz
Ekran kartıowercolor hd 6790 1gb 256 bit
Ram:4 gb

Similar threads

Assassin's Creed Revelations'udün 103 versionu yükledim ilk c rack yapışımda açıldı oynadım fakat bi bölümde buga girdi oyun(oyun hatası) ve düzelmediDaha sonra black box dan yeni Assassin's Creed Revelations 100 version indirdim açtım biraz oynadım fakat eski sürüm olduğu için optimizasyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Assassin's Creed Odyssey Assassin's Creed Odyssey'in çıkış tarihi yaklaşıyor, Ubisoft nihayet PC'de en yeterli halde görünmesini ve oynatılmasını sağlayan teknik özelliklerin listesi yayınladı. 5 Ekim'de, Kasandra yahut Alexios olarak bir Yunan odysseyinde sahneye çıkabileceksiniz. Lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Geçtiğimiz senenin en çok beğenilen oyunları arasında bulunan Assassin's Creed Odyssey, Assassin's Creed markasının prestijini yükseltmeyi başarmıştı. İlgi çekici hikayesinin yanı sıra oyuna The Fate of Atlantis isimli bir DLC paketi getiren Ubisoft, ilgili DLC paketini 1 haftalığına ücretsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt