Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben oyunu indirdim kurdum fakat ama oyun save etmiyor altta save yazısı çıkıyor ama oyundan çıktığımda başa alıyor kafayı yicem acil bilen varsa lütfen yardım edin
Arkadaşlar geçen gün format attım
Assassin's Creed II'de Gitti(Maalesef)
Yani kısacası %30 larda %40 larda veya Ezio'nun Amca Monteriggioni'deki villasına gittikden sonraki görevlerde geçen bir SAVE Lazım
LÜTFEN YARDIM
+ REP + REP + REP + REP + REP + REP + REP
Merhaba arkadaşlar :
Geçtigimiz gunlerde dead island ı pc ye kurdum ama ne yazık ki oyunu oynayıp kapattığım zaman save olmuyor İnternettende save dosyası indirdim ama malesef oyunu bu save dosyasını görmüyor Oyunu oynarken sol altta game saved yazıyo ara ara ama yinede save olmuyor...
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Öncelikle Merhabe Ben dün Akşam yüklemiş olduğum Gta san andres e bugun sabah gta turksh ciry yaması kurmak istemim ilk once pack indirdim kurdum oyun birdaha açılmadı yaptığım araştırmalar sonucu modunuda kurmam gerekiyormuş onuda kurdum olmadı yaptıklarım bunlar
Silip Yeniden yüklemek
cra ck...
Arkadaşlar lütfen yarım edin! Bilgisayara GTA san andreas'ı yükledimSonra fare sorunu ortaya çıktı intenette baktım uyumluluğu 98 me yap dediler yaptım oldu fare çözüldü fakattt işin garibi oyunun normalde gta san andreas user filese save yapması lazım fakat oraya yapmıyor bu sefer nereye...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.