Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Assassin's Creed: Brotherhood Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Assassin's Creed: Brotherhood Sorunlar ve Çözüm Önerileri
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
http:img263**************img2638720jpegtn

Pepitu yeni konu:

Lan oyun sorunları ve çözüm önerileri için tıklayınız
Lan oyun oynama ile ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Forumda takip ettiğim kadarıyla Assassin's Creed: Brotherhood ile ilgili sorunlar genel olarak ortak sorunlar gibi duruyor
Anlatım sırasında oyun ile ilgili sorunlar ve muhtemel çözümlerine yer verilecektir

1) Multiplayer nasıl oynarım ?

Türk usülü oynarım derseniz, crack multiplayer için çoksabır etmeniz gerekiyor Malum Skidrow oyunun crack'ini piyasaya süreli epey bir zaman geçti ancak multiplayer crack'ten ses soluk yok
Dolayısıyla oyunun orjinalini satın almak lazım, pahalı diyorsanız şuraya bir bakın derim
Şahsen ben cdkey alarak daha önce indirdiğim oyunu orjinal hale getirdim, tavsiye ederim

2) Multiplayer karakterlerinden bazılarını oynayamıyorum, neden?

Hellequin, Harlequin ve Officer karakterleri oyunda belli şartlar yerine getirildiğinde oynamaya müsait olurlar Nasıl?
Şöyleki, Hellequin UPlay üzerinden 40 Upoint'e mal oluyor Upoint kazanmak için oyunda bazı şeyleri yerine getirmelisiniz Mesela?
Örneğin, Dejavuyapmanız gereken tek şey oyunda bir DNA senkronunu tekrar oynamak, yani bir bölümü tekrar oynamak, bunu da DNA menüden yapacaksınız, zaten geri dönüş yaptığınız gibi 30 Upoint emrinizde

Harlequin ve Officer nasıl unlock yapılır?
Bunun için Assassin's Creed: Brotherhood Auditore Collection gibi özel paketlere ihtiyacınız var
Buraya bir bakın

3) Altair Armor ve diğer bazı armorları nasıl aktif hale getireceğim ?
Bu videoda gerekli tüm açıklamalar mevcut Lütfen sonuna kadar izleyin
Video İngilizce'dir

4) Bazı gizli görevleri açamadım?
Da Vinci Disapperance için bu videoya, Lair of Romulus'ların sonuncusu için bu videoya bakmanız yeterli

5)Oyunum orijinal ancak multiplayer oynayamıyorum, neden?

Internet bağlantınızı kontrol edin, oyun orijinalse hiç bir koşulda oyunun bu özelliğini kullanamamanız gibi bir durum söz konusu değildir

6)Multiplayer modunda oyuna geç bağlanıyorum neden?

Bunun birinci nedeni, Internet hızınızın düşük olması olabilir
Diğer nedeni ise, son zamanlarda ACB multiplayer moduna olan ilgi azaldı, oyunda toplasanız 20 adam bile yok, bu nedenle oynayan adam olmadığından herhangi bir moda girmek imkansız hale geliyor

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen vhd+9
Bendeki oyun korsan Creck Li oyun ile UPoint kazanma ihtimalimiz varmı (Ubisoft üyeliğim var)

Cevap:

Hayır
Crack versiyon internete bağlanmadığından kazanamazsınız

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen 4onursezer
Benim oyunumda lair of romulusun 6 sı haritada görünmüyorHaritada görünen romulus treasure oraya gidince 1 tane anahtar eksik diyor o anahtarı nasıl bulabilirim?ve o siyah giysiyi nasıl giyebilirim

Cevap:

Lair of Romulus'ların sonuncusu için bu videoya bakmanız yeterli
Sonuna kadar izleyin
Diğer sorunuz ise aslında şu:
Altair Armor ve diğer bazı armorları nasıl aktif hale getireceğim ?
Bu videoda gerekli tüm açıklamalar mevcut
İyi paylaşımlar

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen EklemBacax
Sistemim assasin creed brotherhoodu kaldırırmı ? Öncelikle belirtmek isterim laptop kullanıyorumSistemim şu

RAM:2048

Direct x sürümü: Direct x 11

İşlemci:pentium(R) DualCore CPU T4500 @230 GHz (2CPUs), 23 Ghz

Ekran kartının adı:Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family

Cevap bekliyorumŞimdiden teşekkürler

Cevap:

Evet oynayabilirsin, çok fazla bir sorun olacağını düşünmüyorum
Ancak ilk oyundan başlamanı tavsiye ederim

Daha başka sorular geldikçe güncellemeleri yapacağım, siz sorun buradan cevaplarım

İlgili yan başlıklar için buradan yardım alabilirsiniz