Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben Assassin's Creed Revelations yükledim Türkçe yama olması için de update'leri yükledim Update'leri yükledikten sonra oyunu açmaya çalıştım Reinstall gamebenzeri birşey çıktı ben de tekrar yükleyecektim ki The setup has detected that version 103000diye bir yazı çıktı İnternette...
arkadaşlar ben medieval 2 yi netten çekmiştim ve kurulumda 1 ilk dvd 2 side 2 dvd de olmak üzere iki hata veriodu ve yoksay diyip geçiodukve dosyalarda sorun olmuo oyun oynanıodu
tabi üstünden formatlar felan geçti temiz pc ye ilk defa medievalı kurdum ve kingdomsu kurmak istediğimde This...
Devasa açık dünya oyunlarının en iyi yanlarından biri bolca Easter Egg’e (Sürpriz yumurta) sahip olmaları olabilir. İster aynı geliştiricinin başka oyununa, ister geliştiricilerin ya da yazarların hayran olduğu herhangi bir yapıma ait olsun, sürpriz yumurtalar oyuncuları oldukça eğlendiren bir...
Assassin's Creed cozumu
Assassin's Creed oyun Cozumu
Assassin's Creed hakkında bilgi
Assassin's Creed oyun CozumuAssassin's Creed tam cozum
Bir oyun duşunun Ortalama 15 – 20 saat boyunca soluk soluğa oyunun başındasınız Sonra minik bir burukluk ile huzunleniyorsunuz cunku oyunu...
Assassin's Creed çözümü
Assassin's Creed oyun Çözümü
Assassin's Creed hakkında veri
Assassin's Creed oyun ÇözümüAssassin's Creed bütün çözüm
Bir oyun düşünün Sıradan 15 – 20 saat her tarafında soluk soluğa oyunun başındasınız Sonradan minik bir burukluk ile hüzünleniyorsunuz çünkü oyunu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.