Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Assassin's Creed! hata!!!!!

Assassin's Creed! hata!!!!!
0
131

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Assassin's Creed v102 InstallShield Wizard
Could not retrieve version number! Installation will be aborted

yazan bi şey çıkıyor TAMAM diyip oyuna giriyom oyundan atıyo sonra sorunu bilen varsa sölesin

Similar threads

Arkadaşlar ben Assassin's Creed Revelations yükledim Türkçe yama olması için de update'leri yükledim Update'leri yükledikten sonra oyunu açmaya çalıştım Reinstall gamebenzeri birşey çıktı ben de tekrar yükleyecektim ki The setup has detected that version 103000diye bir yazı çıktı İnternette...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
arkadaşlar ben medieval 2 yi netten çekmiştim ve kurulumda 1 ilk dvd 2 side 2 dvd de olmak üzere iki hata veriodu ve yoksay diyip geçiodukve dosyalarda sorun olmuo oyun oynanıodu tabi üstünden formatlar felan geçti temiz pc ye ilk defa medievalı kurdum ve kingdomsu kurmak istediğimde This...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Devasa açık dünya oyunlarının en iyi yanlarından biri bolca Easter Egg’e (Sürpriz yumurta) sahip olmaları olabilir. İster aynı geliştiricinin başka oyununa, ister geliştiricilerin ya da yazarların hayran olduğu herhangi bir yapıma ait olsun, sürpriz yumurtalar oyuncuları oldukça eğlendiren bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Assassin's Creed cozumu Assassin's Creed oyun Cozumu Assassin's Creed hakkında bilgi Assassin's Creed oyun CozumuAssassin's Creed tam cozum Bir oyun duşunun Ortalama 15 – 20 saat boyunca soluk soluğa oyunun başındasınız Sonra minik bir burukluk ile huzunleniyorsunuz cunku oyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Assassin's Creed çözümü Assassin's Creed oyun Çözümü Assassin's Creed hakkında veri Assassin's Creed oyun ÇözümüAssassin's Creed bütün çözüm Bir oyun düşünün Sıradan 15 – 20 saat her tarafında soluk soluğa oyunun başındasınız Sonradan minik bir burukluk ile hüzünleniyorsunuz çünkü oyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt