Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Assassin's Creed III Ses Sorunu - PS3

Assassin's Creed III Ses Sorunu - PS3

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar, PS Plus'tan Assassin's Creed III aldım Oyuna başladım Konuşma videosuna girince sesler duyulmuyor Ama videoda değilken konuşunca karakterin hariç çoğu ses duyuluyor Sinema sistemim var Ama bu sorun sadece bazı oyunlarda oluyor 2K Games'te mesela; Mafia II, XCOM: Enemy Unknown gibi PC'de Assassin's Creed III oynarken sorun yoktu ama PS3'ten mi kaynaklanıyor?

Similar threads

http:img263**************img2638720jpegtn Pepitu yeni konu: Lan oyun sorunları ve çözüm önerileri için tıklayınız Lan oyun oynama ile ayrıntılı bilgi için tıklayınız Forumda takip ettiğim kadarıyla Assassin's Creed: Brotherhood ile ilgili sorunlar genel olarak ortak sorunlar gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Aslına bugünkü 6 mesaj açmıyacaktım ama konu çok sevdiğim bir oyun olunca dayanamadım Affınıza sığınıyorum Ubisoft tarafından PC, Xbox 360 ve PS3 için yapılan Assassin's Creed II'nin yapımcıları ile yapılan bir röportajda elde edilen bilgilere göre oyun yan görevler hariç toplam oynanış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Xbox 360, PlayStation 3 jenerasyonunun en önemli başarılarından biri de hiç şüphesiz Dead Space serisiydi. EA Redwood Shores tarafından geliştirilen oyun 2008 yılında PC, X360 ve PS3 için çıktığında ilk hafta satışları düşüş kalmış, sonrasındaysa kulaktan kulağa yayılarak milyon satmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a63875a3 imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a649d0d3 imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a65b54f6 Guitar Hero III: Legends of Rock GH'yu ilk gorduğum zaman işte demiştim, işte tam benim istediğim oyun Ama malesef bu guzelim oyun sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Birkaç yıl evvel, en düzgün kablosuz oyuncu kulaklıklarından birini bulmak için uğraşmak biraz savlı ve hayal kırıklığı ile bitmesi mümkündü. Kaliteli, muteber ve rahat bir kablosuz kulaklık bulmak, orjinal seçeneklerin eksikliği ve kablosuz seçeneklerin güvenilmez tabiatı göz önüne alındığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
858,497Konular
981,923Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt