Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Assassin's Creed Revelations ne zaman çıkıyor

Assassin's Creed Revelations ne zaman çıkıyor
0
377

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Assassin's Creed Revelations çıkış videosu

Assassin's Creed Revelations meraklıları müjde! Merakla beklediğiniz Assassin's Creed Revelations 15 Kasım 'da çıkıyor Ubisoft oyunun çıkış videosunu da yayınladı

*

Similar threads

Assassin's Creed Revelations cıkış videosu Assassin's Creed Revelations meraklıları mujde! Merakla beklediğiniz Assassin's Creed Revelations 15 Kasım 'da cıkıyor Ubisoft oyunun cıkış videosunu da yayınladı
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Assassin's Creed: Revelations gelişi ertelendi Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Assassin's Creed: Revelations'ın erteleme haberi geldi Bu erteleme, sadece oyunun PC versiyonunu kapsıyor X360 ve PS3 surumleri, yine onceden soylendiği gibi 15 Kasım'da raflarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Assassin's Creed: Revelations gelişi ertelendi Ubisoft Montreal kadar geliştirilen aksiyon macera oyunu Assassin's Creed: Revelations'ın askıya alma haberi geldi Bu erteleme, yalnızca oyunun PC versiyonunu kapsıyor X360 ve PS3 sürümleri, yeniden önceden söylendiği gibi 15 Kasım'da raflarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Assassin's Creed Revelations'udün 103 versionu yükledim ilk c rack yapışımda açıldı oynadım fakat bi bölümde buga girdi oyun(oyun hatası) ve düzelmediDaha sonra black box dan yeni Assassin's Creed Revelations 100 version indirdim açtım biraz oynadım fakat eski sürüm olduğu için optimizasyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Ubisoft, Assassin's Creed: The Ezio Collection'ın 17 Şubat'ta Nintendo Switch için çıkacağını duyurdu. Assassin's Creed: The Ezio Collection; Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations ve Assassin's Creed Lineage ile Assassin's Creed Embers adlı iki kısa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt