Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Assassin's Creed Revelations meraklıları müjde! Merakla beklediğiniz Assassin's Creed Revelations 15 Kasım 'da çıkıyor Ubisoft oyunun çıkış videosunu da yayınladı
Assassin's Creed: Revelations gelişi ertelendi
Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Assassin's Creed: Revelations'ın erteleme haberi geldi Bu erteleme, sadece oyunun PC versiyonunu kapsıyor X360 ve PS3 surumleri, yine onceden soylendiği gibi 15 Kasım'da raflarda...
Assassin's Creed: Revelations gelişi ertelendi
Ubisoft Montreal kadar geliştirilen aksiyon macera oyunu Assassin's Creed: Revelations'ın askıya alma haberi geldi Bu erteleme, yalnızca oyunun PC versiyonunu kapsıyor X360 ve PS3 sürümleri, yeniden önceden söylendiği gibi 15 Kasım'da raflarda...
Assassin's Creed Revelations'udün 103 versionu yükledim ilk c rack yapışımda açıldı oynadım fakat bi bölümde buga girdi oyun(oyun hatası) ve düzelmediDaha sonra black box dan yeni Assassin's Creed Revelations 100 version indirdim açtım biraz oynadım fakat eski sürüm olduğu için optimizasyon...
Ubisoft, Assassin's Creed: The Ezio Collection'ın 17 Şubat'ta Nintendo Switch için çıkacağını duyurdu.
Assassin's Creed: The Ezio Collection; Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations ve Assassin's Creed Lineage ile Assassin's Creed Embers adlı iki kısa...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.