Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Assassin's Creed Revelations patch sorunu

Assassin's Creed Revelations patch sorunu

Similar threads

Assassin's Creed Revelations'udün 103 versionu yükledim ilk c rack yapışımda açıldı oynadım fakat bi bölümde buga girdi oyun(oyun hatası) ve düzelmediDaha sonra black box dan yeni Assassin's Creed Revelations 100 version indirdim açtım biraz oynadım fakat eski sürüm olduğu için optimizasyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Arkadaşlar ben Assassin's Creed Revelations yükledim Türkçe yama olması için de update'leri yükledim Update'leri yükledikten sonra oyunu açmaya çalıştım Reinstall gamebenzeri birşey çıktı ben de tekrar yükleyecektim ki The setup has detected that version 103000diye bir yazı çıktı İnternette...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
CALL OF PATCH LERİNİ KURARKEN a valid call of duty 2 installation could not be found at the path specifedPlease specify the path where call of duty 2 is gibi bi sorun alıyorum ne yapımsa düzelmedi yardım lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Arkadaşlar Kaç Kere Denedim Yine Aynı Patch Var İndiriyorum Yüklüyor Oyunu Açınca Hani Başlangıçta ''İnspired'' Bilmemne şeklinde bişey yazıyorya o ekranda kalıyor ama patch kurmadan oyun açılıyor mesela ben şimdi patch kurmadan oyunu bitirdim gayette iyiydi hiç sorun yaşamadım ama patch...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
sistem İşlemci : i3 24 ghz (4 cpu) ram : 4 gb ekran kartı : 2776 mb directx version 11 windows 7 home premium 64 bit not : fakat pc laptop ve ekran kartımın sürümü en son version olmasına rağmen modelindenmi desem birşeyinden eksik kalıyor modelide nvidia geforce 410m...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt