Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Assassin's Creed Revelations'udün 103 versionu yükledim ilk c rack yapışımda açıldı oynadım fakat bi bölümde buga girdi oyun(oyun hatası) ve düzelmediDaha sonra black box dan yeni Assassin's Creed Revelations 100 version indirdim açtım biraz oynadım fakat eski sürüm olduğu için optimizasyon...
Arkadaşlar ben Assassin's Creed Revelations yükledim Türkçe yama olması için de update'leri yükledim Update'leri yükledikten sonra oyunu açmaya çalıştım Reinstall gamebenzeri birşey çıktı ben de tekrar yükleyecektim ki The setup has detected that version 103000diye bir yazı çıktı İnternette...
CALL OF PATCH LERİNİ KURARKEN a valid call of duty 2 installation could not be found at the path specifedPlease specify the path where call of duty 2 is
gibi bi sorun alıyorum ne yapımsa düzelmedi yardım lütfen
Arkadaşlar Kaç Kere Denedim Yine Aynı Patch Var İndiriyorum Yüklüyor Oyunu Açınca Hani Başlangıçta ''İnspired'' Bilmemne şeklinde bişey yazıyorya o ekranda kalıyor ama patch kurmadan oyun açılıyor mesela ben şimdi patch kurmadan oyunu bitirdim gayette iyiydi hiç sorun yaşamadım ama patch...
sistem
İşlemci : i3 24 ghz (4 cpu)
ram : 4 gb
ekran kartı : 2776 mb
directx version 11
windows 7 home premium 64 bit
not : fakat pc laptop ve ekran kartımın sürümü en son version olmasına rağmen modelindenmi desem birşeyinden eksik kalıyor modelide nvidia geforce 410m...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.