Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Assassin's Creed Unity Kasma Sorunu

Assassin's Creed Unity Kasma Sorunu
0
191

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam,

Oyun içinde feci bi şekilde oyun kasıyor, neredeyse hareket edemiyorsun
Bilgisayarın özellikleride uygun Çözüm varsa yazan arkadaşlara teşekkürler

http:ihizliresimcompmvAvzpng

Similar threads

Merhaba arkadaşlar ben gubun GTA 4 ü yükledim büyük uğraşlar sonunda saat 9 da basladım yuklemeye şuan saat 1 ve acabiliyorum oyunu Ancak feci bi kasma söz konusu Bilgisayarımın özellikleri: İşlemci : İntel core 2 duo cpu p8400 @226 GHz 227 GHz RAM : 2,00 GB Windows XP professionel Sp3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Assassin's Creed v102 InstallShield Wizard Could not retrieve version number! Installation will be aborted yazan bi şey çıkıyor TAMAM diyip oyuna giriyom oyundan atıyo sonra sorunu bilen varsa sölesin
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
1 Çözüm yolu : Jarusalem e Çağre Save Game: ¤ Jarusaleme Çözüm Direkt 4Bölüme Atlıcak! Code: http:rapidsharecomfiles96774554SavedGamesrar xp kulllananlar buraya atsın Code: C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games Vista kulllananlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
sistem İşlemci : i3 24 ghz (4 cpu) ram : 4 gb ekran kartı : 2776 mb directx version 11 windows 7 home premium 64 bit not : fakat pc laptop ve ekran kartımın sürümü en son version olmasına rağmen modelindenmi desem birşeyinden eksik kalıyor modelide nvidia geforce 410m...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Merhaba arkadaşlar, eminim birçoğunuz eskiden bu oyunu defalarca oynamıştır, ve yeni bi bilgisayar aldıktan sonra oyun aklına gelip büyük bir hevesle oyunu yeniden yüklemişsinizdir, oyunu *****leyip oyuna giriş yapıp senaryo modunu açmışsınızdır, buraya kadar herşey yolunda değil mi Oyun başlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt