Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

assassins creed unity

assassins creed unity

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba millet yardımınız dokunursa eger gerçekten çok sevineceğim ben orjinal olmayan ama bayadır beklediğim oyun olan assassins creed unityi kurdum ve bir sorunla karşılaştım 0xc000007b uygulama baslatılmadı hatası bana yardımcı olabılırsmısınız baya dll buldum ama attıktan sonra yenıden dene hatası oluyo system32 ve syswoaw64 onlara atınca sorunla karsılasıorumm oyunu baska pcdede denedım sorun olmadı lutfen yardım

Similar threads

Merhaba arkadaşlar assassins creed serisini senaryosu için oynuyordum ve revelations açılmıyor çalışmıyor hertürlü şeyi denedim hertürlü sorunun hertürlü çözümünü denedim olmadı revelationsdan 3e atlamaya karar verdim acaba revelationsda olan önemli olayları özet geçebilecek hayırsever birisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
0xc00007b Hatası Çözümü 2020 yılında da win10 64 bit, win7 64 bit, origin, Fifa, Pes, FM, GTA, itunes, Assassin’s Creed Unity gibi pek çok uygulamada araştırılan bir konu olmuştur. 0xc00007b Hatası Çözümü 2020 yılında da win10 64 bit, win7 64 bit, origin, Fifa, Pes, FM, GTA, itunes, Assassin’s...
Cevaplar
0
Görüntüleme
488
ARKADASLAR ONCELIKLE MERHABA DUN STEAMDAN AC3 OYUNUNU ALDIM AMA MALESEF OYUNDA KASMALAR OLUYOR HEMDE COK RAHATSIZ EDICI DERECEDE TUM YONTEMLERI DENEDIM BELGELERIM ASSASIN CREED DOSYASINDAN VSYNC:0 YAPTIM DX:11 İ 10 A HATTA 9 A KADAR DUSURDUM AMA KASMA PROPLEMI DUZELMEDI EKRAN KARTINI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Kusur 0xc000007b , kullanıcıların kimi uygulamaları çalıştırmaya çalışırken (Fifa, GTA, Max Payne, Battlefield, Far Cry, Assassins Creed, Call of Duty ve öteki birçok oyun üzere oyunlar dahil) karşılaştığı hudut bozucu Windows yanılgılarından biridir. 0xc000007b kusur kodu temel olarak aşağıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Oyun dünyasının en tanınan serilerinden olan Assassin's Creed her oyununda bizleri farklı bir vakit dilimine ve olaylar bütününe götürüyor. Kimi vakit tarihin dönüm noktalarına tanıklık ettiğimiz Assassin's Creed serisinde karşımıza çıkan kimi tarihi karakterleri derledik. 1. Leonarda da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt