Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Assassin's creed Yardım

Assassin's creed Yardım

Similar threads

arkadaslar ekran kartımm bu oyunları kaldırırmı? ekran kartım: ATI RADEON 3450 Assassin's Creed Grid COD 4 Devil May Cry 4 Crysis Warhead
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Paylaş Selamün Aleyküm arkadaşlar benim pc sistemim biraz eskide kaldı 2010 yılında aldığım pc malum son yıllarda çıkan oyunlarla baya çıtayı yükselttiler bende pek anlamam yardımınıza güvenerekten soruyorum ; Sistemim : Ekran Kartı : AMD ATI Radeon HD4650 Directx101 1GB RAM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Selamun aleyküm cümleden Assassin's Creed 2'yi satın aldım, yanıt vermiyor diyor Oyun açıldığında 2 resimdeki gibi açılıyor 56 sn sonra Yanıt Vermiyordiyor Assassin's Creed ile Assassin's Creed 3'ü çalıştırıyor Yani bilgisayarımdan kaynaklı olmadığını düşünüyorum Bilgisayarımın özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Selamun aleyküm cümleden Assassin's Creed 2'yi satın aldım, yanıt vermiyor diyor Oyun açıldığında 2 resimdeki gibi açılıyor 56 sn sonra Yanıt Vermiyordiyor Assassin's Creed ile Assassin's Creed 3'ü çalıştırıyor Yani bilgisayarımdan kaynaklı olmadığını düşünüyorum Bilgisayarımın özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
assassin's creed 3 ü dün yükledim oyuna girdim ilk mağra bölümünde fps 55 lerdeydi çözünürlük max dı fakat kalabalık bir ortama girince fps resmen 15 lere kadar iniyorÖnceki assassin's creed revelations ı son sistemda yağ gibi oynayıp bitirmiştimŞuan ki assassin's creed 3 ün 101 versionu yüklü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt