Ubisoft Quebec tarafından geliştirilip Ubisoft tarafından yayınlanan görüntü oyunu. Assassin's Creed serisinin 11. büyük ve toplamda yirmi birinci oyunu Assassin Creed Odyssey, 2 Ekim 2018 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia ve PC platformları için piyasaya sürüldü.Assassin's Creed Odyssey, âlâ ya da berbat sonuçları olacak seçeneklerle doludur. Hakikaten sıkıntı bir seçim kelam konusu olduğunda hangi seçimi yapacağınızı nasıl bileceksiniz? Güç kararlarda yardım için Assassin's Creed Odyssey seçimlerimize ve sonuç kılavuzumuza göz atın.
1- Cylops Thugs'u Özgür Bırak yahut Öldür.
Oyunda sahip olduğunuz birinci seçim, size meskeninizde saldıran Cyclops haydutları ile ilgili. Onları Öldür - Onları öldürürseniz Tepegöz'e rapor verecek kimse kalmaz ve nitekim öbür hiçbir şey olmaz. Yaşamalarına Müsaade Verirseniz - Sizi öbür iki müttefikle pusuya düşürürler. Bu formda biraz ganimet ve biraz ekstra EXP elde edersiniz.
2- Duris'in Ödemesini Yapın yahut Onu Yalnız Bırakın
Make Duris Hisse - Duris'in ödemesini sağlamak için iki seçeneğiniz var, onu öldürün yahut vazolarından kimilerini kırın. Eğer iki vazosunu kırarsan, sana para ödeyecek ve onu rahat bırakmanı söyleyecek. Onu öldürürmeye çalışırsanız NPC'ler olaya müdahale eder ve ortalık karışır.
Duris Ödemesini Yapmayın - Tüccara bu ikiye katlamanın çok fazla olduğunu söylerseniz ve sonra onu borçtan kurtarırsanız ve size çok ender bulunan bir kılıç verecektir.
3- At Seçimi
Burada at istatistiklerinden bahsederek sizi kandırmaya çalışıyorlar. Renkleri dışında hepsi birebirdir, bu yüzden yalnızca istediğiniz rengi seçin.
4- İlahların İzinde
Bulamadık - Mızrağı kendinize saklayın ve bayan, sığınağı canlandıramayabileceğinden bahsediyor.
5- Aç İlahlar
Duanı Duyuyorum - İstersen bayana konutunda yardım etmesi için biraz para verebilirsin. Bonus EXP ve +% 2 savaşçı hasarı gravürü alacaksınız. Öteki bir seçenek ise bayanı görmezden gelmek.
6- Kan Ateşi
Köylüleri Savunun - Rahibi ve muhafazalarını öldürürseniz köylüler gidecektir. Phoibe bir arkadaş edinecek, lakin hastalığın yayılmasına müsaade vermenin sonucu çok daha fazlasını öldürecek.
Köylüleri Bırakın - Ayrılır ve EXP'nizi alırsınız. Phoibe bunu yaptığını görecek ve sana seslenecek lakin hastalık yayılmayacak.
7- Uzay Serüveni
Büyümek - Ona büyümesini söylerseniz, size biraz kızdıktan sonra son seçenekleri açacaktır
Bir Gün Oraya Varacaksınız - Onu cesaretlendirdiğiniz ve neden Odysseus üzere olmak istediğini açıkladığınız için memnun olacak.
Kararlı Olman Sempatik - Normalde beşerler ona sempatik demekten hoşlanmadığını söyleyecektir. Onu aramayı düşünebileceğiniz birkaç söz daha söyleyin, şad olacaktır. Ya da onu kızdırmak istiyorsan nahoş diyebilirsin.
2. Seçenek
Kusursuz Olduğu Kadar Büyük - Ne şahane olduğunu düşündüğünüzü açıklamaya çalışıyorsunuz ve o bu karşılığı aramıyor. Büyük Olmak Doğu Değildir - Bu en âlâ seçenek üzere görünüyor, söylediklerinizi düşüneceğini ve şimdilik ayrılacağını söylüyor. Ben Tavsiye Vermiyorum - Ayrılmanıza kızıyor.
8- Teknen Var Mı?
Teknem Var - Palavra söylerseniz ve bir tekneniz olduğunu söylerseniz, kendiniz bir tekne almanız gerekecektir.
Teknem Yok - Misyon verene bu halde palavra söylememenin dışında tıpkı şeyler olur.
9- Phoibe Seçimi
Sen Çok Küçüksün - Ona gelemeyeceğini söyleyeceksin ve sana eşlik etmesi için sana bir oyuncak kartal verecek.
Kephallonia Senin Meskenin - Üstteki ile birebir şey, Phoibe'nin geride bırakılması gerekiyor.
10- Markos'a Sarılmak ve Sallamak
Sen Çok Küçüksün - Markos sana sarılacak ve seni özleyeceğini söyleyecek.
Haydi Sallayalım - Markos elini sıkıyor ve iş ortaklarının gerçek bir işaretini söylüyor.
11- Korsanların Hayatı
Bu, denizlerde yelken açarken bulacağınız bir yan vazife. İlk seçim, korsanlardan kurtardığın bir adamla ilgili.
Sen Geçeceksin - Adama palavra söyleyebilirsin, o bunu anlayacak ve teşekkür edecek. Ayrıca kardeşine vermen için sana bir bildiri da verecek.
Bunu Yapamayacaksın - Adam kabul eder ve kardeşine vermen için sana bir ileti verir.
Seçenek 2
Misyonu veren bireye geri döndüğünüzde, palavra söyleyebilir yahut gerçeği söyleyebilirsiniz.
O Hayatta Kaldı - Palavra söylersen, adam seni palavradan arar ve sarfiyat. Hala vazifesi tamamlıyorsun.
O Yapmadı - Ona gerçeği söylerseniz, adam grubunuza katılacak ve vazifesi tamamlayacaksınız.
12- Eksik Harita
Bir Mutabakat Yapalım - Casus size tableti ve biraz para verecek. Kısa bir mühlet sonra taarruza uğrayacaksınız lakin bunun nedeni mi yoksa Athen'in üssüne yakın olduğum için mi olduğunu bilmiyorum. Ayrıca ona Spartalı kıyafeti veren paralı asker hakkında da rapor vereceksiniz.
Bundan Uzaklaşabilirsin - Tableti alacaksın ve casus gidecek.
Gitmiyorsun - Casusu öldür ve tableti al.
13- Sparta'nın Kurtunu Öldür yahut Kurtar
Kurtu Öldür - Kurtu öldürürseniz, savaş olmaz, yalnızca onu öldürürsünüz. Stentor lakin bunu yaparken üzerine yürüyecek ve sizinle savaşacak. Stentor'la savaşman gerekecek ve kılıcını karnına soktuğundan ve onu öldürdüğünden hayli emin olacaksın. Ancak daha sonra canlı görünecek, yani onu bayılttın mı? Bilmiyorum fakat sorun şu ki, bir biçimde bundan kurtulmalısınız.
Kurtu Kurtar - Hala onun kılıcını alacaksın lakin onu öldürmeyeceksin. Stentor yaşayacak ve daha sonra her iki karakteri de içeren bir vazife satırı alacaksınız.
14- Kurtların Bahtı
Nikolaos'un Ölmesini Neden İstedin - Ona bunu sorarsan, sana süratli bir savaşta kar olmadığını söyleyecektir. Sonraki seçimin ehemmiyeti yok, sonuç askerleriyle savaşmaktır. Bazı nedenlerden ötürü anneni yahut babanı öldürmeni istiyor. Sonuç Elpenor'u avlamaktır.
Nikolaos'u Nasıl Biliyordunuz - Öbür seçeneklerde olduğu üzere, muhafazalarıyla yüzleşmeli ve onu avlamalısınız.
Umurumda Değil, Ölmeyi Hak Ediyorsun - Burada Elpenor'u öldüremezsin lakin iki müdafaasını da yeneceksin. Evine baktığınızda her iki tarafa da silah sattığını ve savaşın devam etmesini istediğini öğreniyorsunuz. Bu, onu bulmak için bir sonraki ana öykü misyonuna götürür.
15- Delphi Kahini
Herodotos ile konuşurken;
Geri Çekil - Ona geri çekilmesini söyle, boğazından bir mızrak geçirecek
Sen kimsin? - Herodotos kendini tanıtacak ve neden burada olduğunu anlatacak.
Annem Nerede - Her iki sonuç da tıpkı biçimde biter ve o sizi uzaklaştırır. Seni kovmadan evvel geçmiş bir karar için seni çağırıyor.
Kim Babam - Kahin çıldırır ve size artık gitmenizi söyler. Siz ayrılmadan evvel Kosmos kültünden kelam ediyor.
Herodotos ile tekrar konuşurken;
Kosmos Kültü - Ona Kült'ten bahsederseniz, sessiz bir yere masraf ve onlar hakkında bildiklerini size söyler.
Boşver - Ona Kosmos Kültünden bahsetmemeye çalışabilirsiniz.
16- Aile Yemeği
Bu vazife Delphi Tapınağı'nda bulunur.
Seni Ben Öldürdüm Kardeşim - Adam yakında kafanda bir ödül olacağını söylüyor.
Tahminen Kardeşin Kasabayı Bıraktı - Adam palavra söylediğini biliyor ve yakında kafanda bir ödül olacağını söylüyor.
Tepegözler Bana Onun İçin Daha Büyük Planları Olduğunu Söyledi - Bu seçeneği seçerseniz, size inanacak ve size öteki bir misyon daha verecek. Görevi tamamlamak için mektubu adamın karısına bırakın.
17- Pythia Sorgulama
Korkman Gereken Benim - Alexios boynunu tutuyor, palavra söylerse onu öldürmekle tehdit ediyor. Size bilmeniz gerekenleri söyleyecek ve sonra onu öldürmeden gideceksiniz. Apollo'nun sana bunun için ziyan vereceğini söyleyecek.
Lütfen Bilmem Gerekiyor - Tıpkı cevapları alırsınız fakat şiddet tehdidi olmadan.
18- Vefata Terk Edilmiş
Bu misyon Delphi Tapınağı'nda bulunur. İlk adada öldürdüğün biriyle ilgisi var.
Ben Elpenor'u Öldürdüm - Bu seçeneği seçerseniz, adam ödeyeceğinizi söylüyor. Doğruyu söylediğin için geç kafana bir ödül koyacak.
Ailenizi Kaybetmek Çok Güç Olabilir - Bu seçeneği seçerseniz, adam haydutları öldürmek için yardım isteyecektir. Ona yardım ettiğin için para alıyorsun ve biraz deri alıyorsun.
Onu Tanımıyordum - Ona palavra söylerseniz, kimi haydutlar için de yardımınızı isteyecektir.
19- Tarikatçı Buluşması
Teklifi Yapacağım - Bu seçeneği seçerseniz, tarikat için elinizi kesersiniz. Her iki seçenek de elinizi kesmenize neden olur.
Teklifi Vermeyeceğim - Bu seçeneği seçerseniz, geçtiğinizi söyleyeceksiniz. Aslında geçemezsin, bu gerçek bir seçim değil.
20- Kardeş Seçimi
Bu vazife Delphi Tapınağı'nda bulunur. İlk adada öldürdüğün biriyle ilgisi var. Çok fazla seçenek var, lakin aslında kıymetli olan sadece iki tanesi.
Nikolaos'u Ben Öldürdüm - Bu seçeneği seçerseniz ve o arkadaşlık hakkında devam edecek yanıtı getirecektir.
Nikolaos'u Asla Bulamadım - Kardeşinize palavra söylerseniz üzülür. Arkadaşlığın karşılık olduğunu düşündüğünüzü söyleyecekler ve bu, tarikatı alaşağı ettiğinizi söylemenize neden olacak.
21- Muhtaçlığı Olan Bir Arkadaş
Bu, daha sonra oyunda bulabileceğiniz bir yan misyondur. Eski bir dost için bir kılıç almalısın.
Kılıcını Aldım - Harpe'yi teslim et ve arkadaşının sattığını anla. Çağrınız Drahmi'yi ondan alıp almayabilirsiniz. Kılıcını geri verdiğin için göğüs zırhını alacaksın.
Kılıcını Bulamadım - İstersen palavra söyleyebilir ve kılıcı tutabilirsin. Bu yalnızca destansı bir silah, bu yüzden nasıl hissettiğine bağlı.
22- Atina'dan Kaçış
Bu bir kıssa arayışı, bu yüzden kaçıramazsın. Phidias ile konuşmak için gardiyanla konuştuğunuzda, yapacağınız birtakım seçimler olacaktır.
Perikles Bana Gönderdi - Bu, ona Phidias Arkadaşı olduğunuzu söylemekle tıpkı sonuçtur. Gardiyanı ödedim ve öldürdüm, ya güzel çalışıyor Korumayı öldürürseniz, Phidias ile savaşmanız gereken konuşmanızın akabinde bir oburu gelir.
Phidias Benim Sevgilim - Palavra söyleyebilir ve içeri girebilirsin. Muhafız bu yorumda kekeliyor lakin sonunda senin için çalışıyor.
Phidias Benim Arkadaşım - Şayet onun arkadaşınız olduğunu söylerseniz, ödeme yapmanız yahut savaşmanız gerekir. Onu öldürmek istemiyorsanız, nöbetçiye 500 ödeme yapmanız gerekir.
Sonunda iki seçenekten birini de seçebilirsiniz. Bu seçim kıymetli değil, ne olursa olsun birebir mükafatları alırsınız.
23- Dışlanmış
Sokrates ile tanıştığınızda kimi seçeneklere sahip olacaksınız. Bu alışverişte değerli olan tek seçenek son seçenektir ve o vakit bile pek bir ehemmiyeti yoktur.
Bunu Yapmalıydım - Sokrates gereksinimlerinizin dışladığınız adamdan daha büyük olup olmadığını sorar.
Ben Hiçbir Şey Yapmadım - Sokrates size bilmeceler halinde konuşuyor ve temelde sizin yaptığınızı bildiğini onaylıyor.
24- Zehirli Karşıaşma
Bu bir öykü arayışı ve kaçırılamaz.
Yardımcı Olmaktan Memnunum - Onu özgür bıraktığınız için size teşekkür ediyor. İkisi ortasındaki tek fark, bir kişi için ödeme almanızdır.
Bana Borçlusun - Onu özgür bıraktığın için sana biraz soğuk davranıyor.
25- Perikles Sempozyumu Kısım 1
Phoibe, Perikles ile tanışmadan evvel kıyafetlerini değiştirmeni söyleyecek.
Kıyafetlerimi Değiştireceğim - Phoibe keyifli ve Herodotos sizin moda seçiminizi seviyor. Bu durum için akla yatkın giyindiğini söylüyor.
Kıyafetlerimi Değiştirmeyeceğim - Kıyafetlerini değiştirmezsen, Phoibe biraz üzülür lakin bu çok da değerli değil. Herodotos moda seçiminiz hakkında yorum yapıyor, lakin bu her iki halde de çok farklı değil.
Sarhoş adamın yanıldığını gördükten sonra.
Alkibiades Değişik Görünüyor - Herodotos hengame başlatma yahut hengame etme diyor.
Partiler Benim Uzmanlığım Değil - Herodotos size neden burada olduğunuzu hatırlatıyor, hengame etmekten kaçının ve bilgilerinizi alın.
26- Yağ Ve Aşk
Bu Perikles'in Partisi sırasında gerçekleşir. Allie parti aktifliği için biraz yağ isteyecek. Ona yardım etmeyi kabul et ve mutfakta yağı bulabilirsin. Döndüğünüzde ondan bilgi alabilirsiniz.
Bu Giysileri Çıkaralım - Özel odadaki cümbüşe katılacaksınız. Sonra konuşacaksın ve o sana kayıp annen hakkında bildiklerini anlatacak. Bu ona direkt bir çizgi değil, ancak yararlı bir ipucu.
Ben Yalnızca Bilgi İçin Buradayım - Allie ile parti yapmamanız dışında bu da oburuyla tıpkı halde bitiyor. Ne olursa olsun annen hakkında bilgi alırsın.
27- İçecek
Bir İçme Müsabakası Yapmalısınız - Meydan okuma fikrini beğenecekler. Şarabı getirdiyseniz çabucak başlayabilirsiniz. İşin garibi, Euripidies kusmuyor fakat başka adam kusuyor. Yine de gereksiniminiz olan bilgiyi alırsınız.
Sana Hizmet Etmek İçin Buradayım - Kim olduğun konusunda palavra söylüyorsun, ancak yeniden de içkiyi döküyorsun. Sonuç birebir, Argos'taki kişi hakkında bilgi alıyorsunuz.
28- Perikles Sempozyumu Kısım 2
O Ben Değildim - Palavra söylemeye çalışabilirsin, fakat o tam olarak görüyor.
Beni Gözetliyorsun - Seni izlediğini itiraf ediyor ve yapman gerekeni yaptığını söylüyor.
Ben Gerekli Olanı Yaptım - Hepimizin hayatta kalmak için yapmamız gerekeni yaptığımızı kabul ediyor ve söylüyor.
29- Vatandaşlık Testi
Yap yoksa Seni Ben Yaratacağım - Şayet onu tehdit edersen kaçacak ve onu dövmen gerekecek. Yumruklarınızı kullandığınızdan emin olun, bunu seçerseniz adamı öldürmeyin.
Sana Ödeyeceğim - Ona ödeme yaparsan o istediğini yapacak, burada sorun yok.
Sophanes Vatandaşlığı Hak Etmiyor - Bu seçim düşündüğünüz kadar değerli değil. Görevi veren kişi buna hiç üzülmez ve tekrar de ödüllendirilirsiniz.
30- Yüksek At
At Hırsızı'nı onu öldürmeden takip ederseniz, onunla konuşacaksınız. Ondan sonra Sokrates'e dönersiniz ve bir seçim yapmanız gerekir.
Atı Geri Vermeli - Neden yaptığı kıymetli değil diyorsun, atı çaldı. Sokrates bu seçim karşısında şaşırır ve cezalandırılması gerekip gerekmediğini sorar.
Atı O Tutmalı - Sokrates diyor ki, bu, başınızın belaya girip girmemesine bağlı.
31- Talihsizlik Adası
Burada seçenekler var fakat yeniden de kıymetli değil. Annen hakkında bilgi almak için 15000'i ödemelisin.
32- Hekim
Dymas'ı bulduğunuzda, bir seçim yapmanız gerekecek.
Bekleyeceğim - Bu seçenek daha fazla seçenek açacaktır. Onun koşullarını kabul edebilir yahut kendinizinkini belirleyebilirsiniz. Hastayı öldürürsen sarfiyat lakin bundan mutlu olmaz.
Artık Benimle Geliyorsun - Onu bayılt ve kampa taşı.
Ben Size Ödeyebilirim - Ona öderseniz o gidecek, lakin maliyeti 10000 altın.
33- Kanunsuzluk Limanı
Size Yardımcı Olabilirim - Size teşekkür ediyor ve sizinle çalışmayı dört gözle beklediğini söylüyor. Ayrıca bir vakitler Spartalı olduğunuzu ve babanızın kim olduğunu da açıklayacaksınız.
Anthousa'ya Yardım Etmeyi kabul ettim - Mızrağınızı The Monger'a hakikat tuttuğunuz sürece Sparta'nın size teşekkür edeceğini söylüyor. Ayrıca bu seçim için bir vakitler Spartalı olduğunuzu da ortaya koyuyorsunuz.
34- Tekneyi Takip Edin
Seni Mikonos'a Götüreceğim - Size teşekkür edecek ve ona Mykonos'a kadar eşlik etmek için bir yan vazifeniz olacak. Şimdi Erinna'ya dönüp onunla ilgilenmelisin. Ayrılmak istediğini söyle ve Erinna sana teşekkür edecek.
Seninle Korinith'e Dönüş - Onu kente geri getirirsen, seninle hengame etmez fakat bundan mutlu olmaz. Yoldayken üzgün görünüyordu, ancak meskene geldiğinde onu geri getirdiğiniz için rahatlamış görünüyor. Dürüst olmak gerekirse biraz baş karıştırıcıydı.
35- Bir Kıza Yardım Etmek
Seçim 1
Domuz Çiftliği - Makûs bir bilginiz olduğunu söyleyecektir, tekrar de bilmiyorsunuz.
Seçim 2
Arazi Tapusu - Bu noktada sizi bir casusunuz olmakla suçlayacak.
Seçim 3
Seçenek Deinomenes - Sonunda pes ediyor ve tüm bunları nasıl bildiğinizi soruyor. Ayrıca size vazifeden gereksiniminiz olan bilgileri de verecektir.
Sonunda Phoibe'yi affetmek ya da bir daha yapmamasını söylemek zorundasın.
Affedin Phoibe - Yalnızca yardım edebileceğini düşündüğünü ve denediği için ona teşekkür ettiğinizi açıklıyor.
Bir Daha Yapmayın - Bir dahaki sefere sizi dinlemesini söyleyeceksiniz ve o da kabul edecek.
Misyon kısa müddet sonra sona erecek.
36- Kılıçbalığı
Bu Messara'da bir yan vazife.
Ben Tarikatçı Değilim - Ona bunu söylüyorsun ancak umursamıyor. Kılıç Balığı, Labirent'ten aklını kaybetti, fakat size gereksiniminiz olan bilgiyi veriyor. Tarikatçı olduğu için onu daha sonra çıkarın.
Ben Deimos'um - Palavra söyleyecek ve tarikatın başkanı Deimos olduğunu söyleyeceksin. Kılıçbalığı bunu umursamıyor, tarikattan çıkmak istediğini söylüyor. Sonunda onu alaşağı ediyorsun.
37- Atina Son Umut
Phoibe Senin Yüzünden Öldü - Bu sahiden karakteriniz için bir havalandırma seansı. Aspasia'yı suçluyorsunuz ve o Phoibe'nin isteği olsa da olmasa da bunu yapacağını söylüyor.
Kült Phoibe'yi Öldürdü - Aspasia haberi duyduğuna üzülüyor lakin şu anda ilgilenmemiz gereken diğer bir problem var.
38- Vefat ve Bozukluk
Bu bir öykü vazifesidir ve kaçırılamaz. Bu seçimin değerli olduğunu sanmıyorum, tekrar de daha sonra bir şeyler etkileyebilir.
Sparta Yozlaşır - Annenize çarpar ve Sparta'nın yozlaştığını söylersiniz. Sparta'yı savunur ve vazife biter.
Sparta Değişti - Annenize Sparta'nın en son orada olduğunuzdan beri değiştiğini anlatmaya çalışıyorsunuz. İkinizin de hala Spartalı olduğunuzu ve buradaki savaştan sonra ikinizin de geri döneceğinizi söylüyor.
39- Erkekler Ortasında Bir İlah
Bu yan öykünün sonunda bir seçim var. Kurtardığınız adam bir ilah olduğunu argüman ederse, hem katılırsınız hem de katılmazsınız.
Empedokles Bir Allah'tır - Bayan bugün hiç arkadaş edinmediğini söyleyecek, Empeokles yeniden de seninle keyifli olacak. İstersen kıyafet almasını önerebilirsin lakin dinlemiyor.
Empedokles Bir İlah Değildir - Ona bir tanrı demeseniz bile, beşerler onun ardında toplanır. Yine de öbür bir vazife için senden yardım isteyecek.
40- Meskenim Hoş Konutum
Annenle Sparta'ya gittikten sonra bir seçim var. Bazı çocuklar kurtlarla yüzleşiyor ve anneniz bırak gitsin diyor.
Tekrar de Onlara Yardım Edeceğim - Atla ve çocuklara kurtlarla yardım et. Oğlanlardan biri başaramayacak, daha düzgün hissetmesi için ona palavra söyleyebilir ve babası olduğunu söyleyebilirsin. Daha sonra bir Spartalı askerle karşılaşırsınız ve sonuç olarak Spartalı ordusunu zayıflattığınızı söyler. Askerini hangi seçeneğin seçeceğin değil, öteki çocuk seni her halükarda otobüsün altına atar.
Evet Mater - Onları bırakırsan, annen kimi kurtları yenemezlerse Sparta'ya güzel gelmediklerini söylüyor. Aynı fikirde olmayacaksınız ve Sparta'nın savaşçılar olmadan daha zayıf olduğunu söyleyeceksiniz.
41- Sparta'nın Hükümdarları
Sparta hükümdarlarıyla tanıştığınızda, yapacağınız birkaç seçim vardır.
Sparta İçin Şampiyonları Öldüreceğim - Stentor, buyrukları uygulayabildiğiniz için memnun olacak, lakin kolay olacağını düşünmüyor.
Şampiyonları Öldürmek Yardımcı Olmaz - Stentor ya misyonu tamamladığınızı ya da uğraşırken öldüğünüzü söylüyor, hangisi olduğu umurunda değil. Bu, kıssanın başlarında Kurt'u çıkardığınızı varsayıyor.
42- Stentor'u Öldür ve Yardım Et
Öyküde ilerledikçe Stentor'u öldürme seçeneğine sahip olacaksınız.
Stentor'u Öldür - Stentor'ı öldürürseniz, bedenini yağmalayabilirsiniz. Vücudunda bir tarikatçı ipucu var, güya bir müddettir onlarla çalışıyormuş.
S - Stentor'u Bağışla- Onu bağışlarsanız , öykünün ilerleyen kısımlarında yaşayacak.
43- Diona Seçimi
Diona'nın bir ikizi var ve hangisinin tarikatçı olduğunu seçmeniz gerekiyor.
44- Yağ Yapmak
Bu gerçek bir seçim değil, lakin bence hepiniz bunu hakikat yapmak istiyorsunuz.
Adım 1 - Ateşi yakın
Adım 2 - Athena Yağı
Adım 3 - Gül yaprağı
45- Uzun Oyun
Artık senin patronunum - Ona onun işvereni olduğunu söyle ve o sana bilmek istediklerini söylese uygun olur.
Bunun için Öleceksin - Hala bilgi alıyorsun, lakin Tüccarı ve muhafazasını öldürüyorsun.
Bana Yardım Et Ve Seni Bağırayacağım - Size bilgiyi verecek ve isterseniz sonunda onu öldürmeyi seçebilirsiniz.
46- Kanlı Ziyafet
Burada hangi hükümdarı çağıracağınızı seçmelisiniz.
Pausanias - O gerçek tarikatçı, lakin bunu kanıtlamak Lagos'u bağışlayıp bağışlamamanıza bağlı olacaktır. Eğer yapmazsanız, kâfi delile sahip olmadığınız için Spartan'dan atılacaksınız. Lagos'u kurtarırsanız, Pausanias sürgün edilecek ve onu avlamanız gerekecek. (Yorumlar için Kai ve E. Redmark'a teşekkürler)
Archidamos - Archidamos'un bir tarikatçı olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Elinizdeki ispat bunu kanıtlamaz ve annenizle birlikte Sparta'dan atılırsınız, fakat Pausanias kulağınıza fısıldamadan evvel değil.
47- Geerçeği Ortaya Çıkarma
Sokrates'e döndüğünüzde sizden onunla konuşmanızı isteyecek.
Sana Katılacağım - Sokrates ona katılmana şaşırdı. Her iki durumda da konuşuyorsun.
Ben Konuşmacı Değilim - Konuşmak istemeseniz bile hala oraya atılıyorsunuz. Bunlardan biri seçim durumlarının yanılsamalarıdır.
2. Seçenek
Ben Sorumluyum - Sokrates, neredeyse çok anlayışlı olduğunuzu ve haklı olduğunuzu söylüyor.
Elbette Değilim - Sokrates kişinin aksi takdirde inançta olup olmayacağını sorar. Cevap ver, tahminen benden.
3. Seçenek
Kargayla Karar Veriyorum - Sokrates çoğunluğu kimin bilgilendirdiğini soruyor.
Uzman Şahıslar Daha Uygun Biliyor - Sokrates, kararlarınızın bu durumda öbür birinin söylediklerine dayandığını söylüyor. Daha sonra ya palavra söylerlerse sorar.
4. Seçenek
Hala Başkanı Takip Ederim - Sokrates, sadık olduğunuz birini takip etmenin mantıklı olduğunu söylüyor.
Yeni Birini İyileştirirdim - Sokrates mantıklı olduğunu söylüyor. Biri size bir kere palavra söylerse, bunu tekrar yapacak.
48- Şövalyeler
Kleon'u Öldüreceğim - Kleon, Delian League tarikatçılarının başkanı ve onu öldürmek zorundasın. Sokrates, onun yalnızca bir erkek olduğunu hatırlaman gerektiğini söylüyor.
Brasidas'a Yardım Edeceğim - Nasıl yaşadığı hakkında hiçbir fikrim yok, benim için savaş alanında öldü. Bu, artık hayatta olan öldüğünü gördüğüm ikinci karakter. Sokrates, Kleon ile karşılaşırsanız, onun yalnızca bir erkek olduğunu unutmayın diyor.
49- Kardeşin Son Seçimi
Sonunda kardeşinle birtakım seçimler yapmalısın.
Kült Sizi Kullanıyor - Kardeşiniz bir ot olduğunuzu ve onu yok etmeye çalıştığınızı söylüyor.
Tarikata Gereksinimin Yok - Onunla barıştan bahsetmeye çalışıyorsun. Barışla ne yapacağını soruyor? İkiniz de savaşçısınız ve savaşa gereksiniminiz var.
2. Seçenek
Seninle Dövüşmek İstemiyorum - Onu koruyacağını ve bir daha yüzüstü bırakmayacağını söyleyerek onu hengameden vazgeçirmeye çalışıyorsun. Ona Leonidas Mızrağı'nı sunacaksın ve o sana saldırmadan evvel duracak. O yaşayacak ve annen onu kurtardığın için sana teşekkür edecek. Hepiniz akşam yemeği yersiniz ve kardeşiniz ve anneniz mürettebatınıza katılır. Kurt ve Stentor yaşıyorsa, onlar da size katılacaklar.
Bu Dağı Canlı Bırakmayacaksınız - Kardeşinizle çatışmada savaşacaksınız. Bir Ubisoft oyunu için bile bu çaba çok can sıkıcı. Kılıcı olması gerekenden daha fazla isabet eder ve bir müddet yenilmez kalabilir. Onu dövdükten sonra uçurumdan itiyorsunuz ve anneniz onun kaybı için ağlıyor. Yine de sana kızmıyor, dünyayı korumak için burada olduğunu bildiğini söylüyor. Akşam yemeği anılarınız ve yenilerini yapmakla ilgili. Yine de, bu kardeşiniz için daha üzücü bir son.
50- Cennette Sorun
Sen Spartalılara yardım ettikten sonra, kumandan senin de Spartalı olup olmadığını soracak.
Ben Spartalıydım - Bir vakitler Spartalı olduğunu söylüyorsun. Komutan, Spartalı kanının sonsuz olduğunu söyler ve isminizi sorar.
Ben Spartalı Değilim - Spartalı olmadığını söylüyorsun, yalnızca ölümcül. Komutan bir Spartalı üzere dövüştüğünü söylüyor.
51- Kum Kırmızısını Boya
Kumandanlardan birinin seçim seçeneği var.
Palavra söylüyorsun - Sebeplerini umursamıyorsun, yalnızca onu öldürüyorsun.
Gemimde Gizle - Mürettebatınıza teğmen olarak katılır. Benim için bir mordu ve cirit hasarı ekledi.
Sonunda istersen onunla flört etmeyi seçebilirsin. Bundan sonra yalnızca Kyra'yı seçerseniz üzülür ve onunla savaşmanız gerekir.
52- Tarikatçıların Son Seçimi
Yalnızca bir kültist kaldı. Bu ana seçeneğe götüren seçenekler var, lakin hiçbir şeyi değiştirmiyorlar.
Seni Öldürmek İçin Buradayım - Ne yaptığına dair hiçbir fikrin olmadığını ve onunla savaştığını söylüyor.
Yapıtı Yok Etmemiz Gerekiyor - Aspasia'nın yaşamasına müsaade veriyorsunuz lakin yeniden de yapıtı yok ediyorsunuz. Hala Yarı Rabler seti için Circlet'ini alıyorsunuz ve bu bir Tarikatçı mağlup sayılıyor,