Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Astım Hastasının Kullandığı Sprey Orucu Bozar mı?

Astım Hastasının Kullandığı Sprey Orucu Bozar mı?
0
135

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Astım hastalarının kullandığı sprey

Astım hastalarının kullandıkları spreyden, bir kullanımda 120 mililitre gibi fazla eksik arz ağıza sokulur Bu spreyin de manâlı bir kısmı ağız ve nefes boruları cidarında emilerek değil olurGeriye bir miktarın tükrük ile mideye ulaştığı konusunda belli bilgi bulunmamaktadır

Ayrıca Abdest alırken ağızda kalan suyla kıyaslandığında bu miktarın fazla eksik olduğu görülür Oruçlu birey abdest alırken, ağzına su verdiğinde sudan geri kalan miktarın mideye ulaşması halinde nasıl orucu bozulmamış oluyorsa benzer şekilde astımlı hastaların dar nefes almalarını karşılayan, ağıza süpkürtülen sprey'de orucun bozulmasına niçin olmaz

ALT :wwwlarcomupluploadsastimhastasinikullandigisprey62692astimhastasinikullandigisprey62692ALT *

Similar threads

Astım hastalarının kullandığı sprey Astım hastalarının kullandıkları spreyden, bir kullanımda 120 mililitre gibi cok az miktar ağıza sokulur Bu spreyin de onemli bir kısmı ağız ve nefes boruları cidarında emilerek yok olurGeriye bir miktarın tukruk ile mideye ulaştığı konusunda kesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Astım hastalarının kullandığı sprey ve astım ilacı orucu bozar mı? Nefes açıcı sprey kullanmak zorunda kalan astım hastası oruç tutmayabilir sonradan iyileşince tutamadığı günleri kaza eder İyileşme ümidi kalmamışsa, o takdirde tutamadığı günler sayısınca fidye verir Bir fidye, Ramazan ’da bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Astım hastalarının kullandığı sprey orucu bozar mı? Akciğer hastalarının kullandıkları spreyden, bir kullanımda 120 ml gibi fazla eksik bir miktar ağıza sıkılmaktadır Bunun da önemli bir kısmı ağız ve nefes boruları cidarında emilerek değil olmaktadır Bundan geriye bir miktarın kalıp tükrük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Astım Hastalarının Oksijen Spreyi Orucu Bozar mı? astım hastalarının kullandıı sprey orucu bozar mı orucu bozan haller orucu bozmayan haller Sevgili melekler, her Ramazan ayı geldiğinde akla bazı sorular takılır kalır Yanıt bekleyen bu sorulardan biri de astım hastalarının kullandıkları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Astım hastalarının kullandığı sprey orucu bozar mı? Akciğer hastalarının kullandıkları spreyden, bir kullanımda 120 ml gibi cok az bir miktar ağıza sıkılmaktadır Bunun da onemli bir kısmı ağız ve nefes boruları cidarında emilerek yok olmaktadır Bundan geriye bir miktarın kalıp tukruk ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt