Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Astım Riskini Azaltmak İçin Domates yiyin!

Astım Riskini Azaltmak İçin Domates yiyin!
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Astım Riskini Eksilmek İçin Domates yiyin! astıma karşısında domates, faydaları, etkileri, öneriler, tavsiyeler, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548350848 1548350848 astimriskiniazaltmakicindomatesyiyin5c4f9aaeeaastimriskiniazaltmakicindomatesyiyin5c4f9aaeea astimriskiniazaltmakicindomatesyiyin5c4f9aaeea Sevgili melekler, Yaz aylarının başlamasıyla domateslerin de tadı gelmeye başladıDoğal, nefis ve şifalı bu sebze sofralarımızın baş köşesine oturduDomatesin bir özelliğinin de astım riskini kaldırması olduğunu biliyor muydunuz? talyan La Stampa gazetesinde yayımlanan habere kadar, İngiltere’deki Newcastle Üniversitesinden bir grup bilim adamı, domates tüketmenin, içerdiği likopen doğru akciğerdeki iltihaplanmayı onarabildiğini ve astım riskini azaltabildiğini ortaya çıkardı Bilim adamları, fareler üzerinde yaptıkları testlerde, bu hayvanları iki gruba ayırdı Birincil gruptaki farelere, diğerlerine uyguladıkları diyete ilaveten likopen de veren bilim adamları, bu gruptaki hayvanların ciğerlerinde iltihaplanma ve astım gibi bulguların azaldığını gözlemledi Uzmanlar, ciğerlerdeki alerjik iltihabı azaltan likopenin astıma aleyhinde koruyucu bir etkisi olabileceğini vurguladı  

858,496Konular
982,164Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt