Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Astra Sedan Fiyatı

Astra Sedan Fiyatı
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2019 Astra Sedan Fiyatı Nedir

2019 Astra Sedan Fiyatı Hakkında Bilgi

Yeni Opel Astra Sedan, Opelin 50 yıllık sedan uretim deneyiminin bir urunuDinamik ve sportif cizgileriyle sınıfında farklı bir yer edinmek isteyen Astra Sedan, ozellikle arka tasarımıyla kendisini Astra ailesinden ayrıştırmayı beceriyor Hatchback modeline gore 90 lt daha fazla bagaj hacmine sahip olan Astra Sedanda arka koltuklar yatırıldığında bu hacim 1160 ltyi buluyor

Opel Astra sedan fiyatı ulkemizde 41750 tl'den başlıyor

Similar threads

2019 Astra Sedan Fiyatı Nedir 2019 Astra Sedan Fiyatı Hakkında Data Yeni Opel Astra Sedan, Opelin 50 yıllık sedan üretim deneyiminin bir ürünüDinamik ve sportif çizgileriyle sınıfında öbür bir yer elde etmek isteyen Astra Sedan, özellikle arkadaki tasarımıyla kendisini Astra ailesinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Astra Sedan Fiyatı 2019 Model Astra Sedan Fiyatı imagesyeniastrasedan2019fiyati5affd3dc9896d Opelin en cok tercih edilen kompakt otomobili Astra Sedan govde tipi ile daha geniş kitlelere uzanıyor 4 kapılı Astra Sedanda Opel tasarım dili, sportif gorunum ve karakteristik Astra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Astra Sedan Fiyatı 2019 Model Astra Sedan Fiyatı Opelin en çok tercih edilen kompakt otomobili Astra Sedan karoser tipi ile daha geniş kitlelere uzanıyor 4 kapılı Astra Sedanda Opel tasarım dili, sportif görünüm ve karakteristik Astra çizgileri, yeni teknolojiler ve yüksek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
2019 Opel Astra Sedan, 2019 Yeni Opel Astra Sedan Resimleri, 2019 Yeni Opel Astra Sedan Özellikleri Volkswagen ’in Polo üzerine geliştirdiği modeli, firmanın Rusya sitesi göre tanıtıldı Araba bazı ülkelerde Polo Sedan olarak bazı ülkelerde ise Vento olarak satılacak Polo Hatcback ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
2019 Astra Sedan Fiyatı hakkında veri istiyorum ben Selam melekler yeni araba alacağım kararsızım, 2019 astra sedan fiyat bilgilerini merak ediyorum, mümkünse 2019 astra sedan fiyatları hakkında bana veri verebilirmisiniz, teşekkür ederim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt