Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Astral seyahat nasıl yapılır anlatım

Astral seyahat nasıl yapılır anlatım
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Astral seyahat nasıl yapılır kısa
Bir Takım deneyimlerimle son zamanlarda astral seyahate çıkmanın öbür yollarını denedim ve bazı gelişmeler oldu Sizlerle paylaşmak istedim Özellikle astral seyahate inanmayanların denemesini tavsiye ederim Çünkü yerel ayrılma gerçekleştireceğiz ve korkuyu yenmenin bir metodu olarak bunu uygulayacağız Farkındayım sorun daima aynı, istemeden de olsa korkuyorsunuz Bu söylediğim uygulamayla korkularınızı süre yayarak azaltacaksınız Çünkü vücudunuzun açıklanmış bölgelerini ayıracaksınız Ayrılmanın hissini yaşayınca az da olsa ilerisi için korkmanıza gerek kalmayacak Ben meditasyon yapmazını tekrar tekrar öneriyordum Yapsaydınız korkmazdınız Fakat böylede denemenizi öneririm Çok basit bir şey Hatta uyumaya filan gerek değil demin yapabileceğiniz bir şey ve astral seyahate çıkmanın en basit yolu diyorum artık

Uygulama;

Sırt üstü yatın,
Işığı kapatın (gündüzse perdeyi kapatın)
Odanıza kimsenin girmeyeceğinden ve odanızdaki bir şeyin (cep telefonu gibi) dikkatinizi dağıtmayacağından muhakkak olun
Üzerinize yorgan örtmeyin Mümkünse iç çamaşırlarınızla kalınMerak etmeyin üşümeyeceksiniz

Sırt üstü yatın Gözlerinizi kapatınnefesinizi izleyin ve yavaşlayınkalp atışınız yavaşlasın azıcık bekleyin 23 dakikaSonra iki kolunuzu da dik bir şekilde havaya kaldırınbedeninizle 90 derece olacak şekilde düz tutun dirsekleriniziparmaklarınızın arası açık olmasın bekleyin kollarınızı indirmeyin1520 dakika kollarınızı o kadar tutun bir zaman sonra tutarken zorlanmayacaksınız Kollarınız ağrımayacak Mümkünse 20 dakika dek kollarınız böylece astral seyahate çıkacakmış gibi uzanın düşünmeyin

Bir süre sonradan kollarınızla bağınız kesilecek hissedeceksiniz Bir hafifleme olacak O esnada tırmanma şehvetli yaşayabilirsiniz ya da merenden inme hissi veya uçma düşme gibi hisler Mereni filan düşünmeyin ya da ipi yalnızca o şehvetli yaşayın

20 dakika sonradan çıkamazsanız sorun değil Kollarınızı çok ağır ağır indirmeye çalışın derhal

Bakın kollarınıza ne olacak )

Bu uygulamayı her gün yarım saat yapın Kordonunuz gevşesin ve astral seyahate 10 deneme içinde çıkacağınıza inanıyorum

İşte kollarını pek tutunca düşünemiyorsun çünkü aklın kollarında oluyor İşin mantığı orda Önerme kısmında meren veya ip yerine onu da düş edebilirsin

bakın ;

astral seyahate çıkmak için

ya hiçbir şey düşünmeyeceksiniz
veya sadece bir şeye odaklanarak onu düşüneceksiniz

sanırım ikincisi daha kolay

Astral seyahat denemelerinde nefesinizi muhtemel olduğu kadar ağzınızdan alın Burnu kullanmayın Bunundan alınan nefes beyne dikkat gönderir Ama ağızdan alınan öteki ciğere gider Amacımız defalarca beyni devre dışı ayrılmak

Dudaklarınız kapalı olsun alışılagelmiş şekilde olsun ağzınız açık olmasın Lakin arasında ufak bir avarelik kalır oradan nefes alın O nefesi izleyin Dudaklar kuruyor tükürük yapabiliyor biraz ama ufak bir noktadan alınınca tükürük olmuyor

bu önemli bir nokta burundan nefes alınca da olur astral seyahat fakat birincil denemelerde çıkana kadar ağızdan nefes almayı deneyin bu nedenle derin nefes almanıza filan lüzum kalmaz en ince ayrıntısına kadar yavaşladıktan sonra burundan nefes almayı bırakıp ağıza geçin

Sırt üstü yattığımızda yastığı başımızın altına koymayacağız, yorgan örtmeyeceğiz ve mümkünse iç çamaşırlarımızla kalacağız Ve uzandık

Ağzımızdaki açıklıktan nefes almaya çalışacağız Birincil uzandığımızda yürek ritmi hala hızlı olduğundan birincil ilk önce burnumuzdan da istemeden nefes aldığımızı göreceksiniz Çünkü burundan alınan nefes beyne dikkat gönderir Beyin halen hareketli olan bedene gerekli oksijeni temin etmek zorunda olduğu için burundan nefes almaya zorlar Bir süre dinginleşmeyi bekleyeceğiz ve nefeslerimizi derinleştireceğiz

Nefes alırken 23 defa derin nefes alacağız ve yavaş bir şekilde vereceğiz ve verdikten sonra bekleyeceğizİşte yavaşlattık bile kendimizi …

Nefes verdikten daha sonra bekleme süresini uzatmaya çalışacağı ve nefes alma sıklığımız azalacak

Ağızdan da nefes almaya devam edeceğiz ve mumya gibi kımıldamadan duracağız

Bekleyin 10 dakika 20 dakika

Tüm vücudunuzun donduğunu hissettiniz değil mi?

Benzeri yere değmiyorsunuz Heryeriniz uyuştu bile

kalbinizin çarpıntısı vardı bundan böyle onu da duymuyorsunuz, nefes aldığınızı duymuyorsunuz hiçbir şey duymuyorsunuz bedeninize ait olan Bir sessizlik oluştu Ama dışardaki sesleri daha yüksek şiddette duyoyursunuz Örneğin dışarda uçan martıların sesi daha bir yanınızda gibi geliyor ama maddi faaliyetlerinizin sesi kesildi

Bir zaman sonra alnınızın ortasında bir gerilme olacak ve gözünüzü başlamak isteyeceksiniz Ama sakın açmayın bekleyin ve sabredin

Gözünüzün önünde noktalar şeklinde efekt çıkacak güya bir girdap uzayın görüntüsü gibi içine çekmeye çalışıyor sizi

O görüntüye odaklanın Sabredin bekleyin Yarım saat beklemeniz bile gerekebilir

Hiçbir yeriniz ağrımayacak korkmayın Sadece but topuklarınız acıyabillir belki aldırmayın Bir yeriniz kaşınırsa kaşıyın Gözünüzü açmadığınız ve mumya gibi değişmez duruşunuzu bozmadığınız sürece çıkış bozulmaz

daha sonra alnınızdaki gerilmeye odaklanın O size artık çıkış için gerekli faaliyetlerin tamamlandığının sinyalini verir

Vücudunuz güya parçalandı hücrelerine ayrıldı ve noktalar kümesi olarak yukarıya doğru çıkıyor Bunu hissedin Gözünüzde gördüğünüz efektler gibi Bir vakit sonradan karnınızda bir sancı olacak Ona odaklanın Karnınızdaki çakrayla alnınızdaki çakra birbiriyle iletişimi sağladığında bir çekilme duygusal yaşayacaksınız Çatırdama sesleri erkek sesine benzer amaçsız sesler duyacaksınız Korkmayın Frekans ayarlanıyor daha sonra arabayla yokuştan inerken karnınızın tuhaf bir gıdıklanması vardır bazen olur hani Karnım bir alışılmadık oldu dersiniz İşte tıpkı onun gibi bir gıdıklanma hissiyle çekileceksiniz Bağırasınız gelicek aaaaşeklinde bir tepki vereceksiniz Gözlerinizi açmayın teslim olun

Çekilme bittiğinde çıkmış olacaksınız *

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt