Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Astral seyahate ÇikiŞ

Astral seyahate ÇikiŞ

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet, Astral seyahat çıkmak evvelden Astral seyahatte çıkmak ilgi çekiciydi Şu zamanda her kez Astral seyahattin içinde farkında olmadan evvelden Astral seyahate bu şekilde çıkılırdı şimdi işler değişti
NASA’da görevli bilim adamlarından Prof Klaus HEINEMANN fotoğraflardaki paranormal orblar gerçeğini desteklediğini açıklamıştır

Prof HEINEMANN, kendisiyle konuşan bir gazeteciye, ruhsal şifacıların bir toplantısında, karısının çektiği fotoğraflarda minyatür aya benzer ışık dairelerinin bulunduğunu gördüğü zaman çok şaşırdığını söylemiştir

(“orblar) sadece, kendilerinden kameraya görünmeleri rica edildiği zaman ortaya çıkıyorlardı! Ayrıca, spritüel nitelikli toplantılarda onları çekme şansına daha çok sahip oluyorlardı

Ve ünlü medyum Keith WATSON’un da çalışmadayken birçok fotoğrafını çekmiş olduğunu dünyaya açıkladı ve NASA bu fotoğrafları doğruluğunu onaylamış

Peki, biz bunun yılardır fotoğrafını değil videosunu bizzat kendim çekip paylaştım ve hiç kimse cittiye almadı yine söylüyorum bu havada uçuşan beyaz görüntüler Astral seyahatte çıkmayı başaranlar görmüştür şu an Astral seyahatte gerek yok

Cep telefonu beyaz ışık saçan her kez bulunduğu mekânları çeksin şu şekilde görüntü elde edeceksiniz

Fotoğraftakinin aynısını göreceksiniz

Peki, bunlar ne olabilir sizce evet bunlar kıyamet gününün yakın olduğu için Hz Mehdinin ve Hz Mesih zuhur etiğinin delilidir ve bu havada uçuşan görüntüler MELEKLER olduğunu bilin sadece Hz Mehdi Ve Hz Mesih ile konuşuyor ve kim nerede kim ne yapıyorsa haber veriyor Hz Mehdi Ve Hz Mesih’e

Bilim adamları bu havada uçan görüntüye değişik isimler veriyor gerçek ismini söylemekten kaçıyorlar verdikleri isim ( orblar ) bu gerçek isimleri Kuranıkerim’de belirttiği gibi MELEK olduğunu bilin ben bunu yılar evvel video olarak paylaştım onlar bu videoları araştırıp şimdi dikkatini çekti inşallah diğer web sitemde paylandığım yazılar ve videolar dikkatlerini çekerde NASA açıklarda her kez cittiye alır

( kadir suresi 4ayet )

????????? ?????????????? ?????????? ?????? ???????? ???????? ???? ????? ??????

ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner

Daha evvel yecüc ve mecüc çıktı dedim onlar sonradan çıkan yecüc ve mecücü bilinmeyen varlık olarak tanımladılar yine diyorum bu varlık yecüc ve mecüc ama bilim adamları kabul etmez çünkü Allahın öğüdü olan Kuranıkerim’de yazdığı için kabul etmezler ederseler Hıristiyan Yahudileri gücendirir

Cep telefonu beyaz ışık vermiyorsa Astral seyahatte çıkmayı öğrenin

Ve melekleri göreceksiniz

İlk olarak farklı bir teknik üzerine vurgu yapmamız gerekiyor Astral seyahatte sabır çok önemlidir

Sırt üstü yattınız ve sessiz, karanlık bir ortam sağladınız İlk olarak gözlerinizi kapatmayı unutmamalısınız Gözleriniz açıkken Astral çıkış gerçekleşmez Gözleriniz bazen açılma eğilimine girecektir Kesinlikle açmayınız yarım açıklık durumlarına müdahale ediniz

Sırt üstü yatışta bir kaç denemeden sonra beden duruşunuzu gözden geçirmelisiniz Ölü duruşu olarak tabir edilen tabuta konulan ölülerin duruş biçimine değinelim

Ayaklar üst üste koyulmuş eller göğüs hizasının az altından rahat bir pozisyon da parmaklar aralarından geçirilmiş biçimde birleştirilsin Fakat düz bir biçimde yatın

Birinci aşama;(5 dakika kadar sürer)

bir süre sonra çınlamalar başlar ve odaklanmanıza hız vermelisiniz İlk aşamada kafanızdaki düşünceler dönüp dolaşacaktır Bu düşünceler olacak mı yapabilmek miyim diye başlıyor işte şeklindedir Bunlardan arınmanız gerekir Ve kesinlikle dudaklarınızdan nefes almamalısınız sadece burun kullanılmalı Sebebi ise dudaklardan alınan nefes tükürük yapar ve yutkunmanıza mecbur bırakır Bir süre sonra ikinci aşamaya geçersiniz

İkinci aşama;(10 dakika kadar sürer

Halen telkin kullanmanıza gerek yoktur İlk aşamada kafanızdaki düşünceleri attıktan sonra ikinciye geçersiniz ve uğultular başlar Uğultular sizi heyecanlandırır bu aşamada kalp atışınız hızlanır ve kalp atışlarınız düzensizleşir Bu aşamada da kalbinizi yavaşlatmalı ve bedeninize iyice hâkim olmalısınız ve bir mumya gibi hareketsiz sabit yatmalısınız Kaşıntılar varsa son kez kontrol etmelisiniz

Üçüncü aşama (yanıltıcı aşama);(10 dakikayla 1 saat arası sürebilir)

ikinci aşamada beden hâkimiyetinizi tamamladıktan sonra uğultular çoğalır ve çeşitli ışıldamalar tek boyutlu görüntüler başlar Bu görüntüler insan şekillerine dönüşebilir(bazıları bunları cin sanıyor) bunlar bilinçaltınızın hazırlık evresine şahit olmanızdır Rüya oluşumudur bu Bedeniniz artık uykuya geçtiğini sanır ve rüya hazırlar Sizde bunlara şahit olursunuz Bu aşamada birden ses kesilir ve işitme kabiliyetiniz durur Adeta bir sessizlik sağlanır Bu noktadan sonra çeşitli efektler görmeye başlarsınız winamptaki görsel efektlere benzer bunlar Bu efektlere kaptırmalısınız(bedavadan derin düşünme işte bedenimiz kendisi hazırlıyor hepsi uyuyamız için yapılıyor ama uyumuyoruz) bu aşamada pes etmek istersiniz çünkü uyumanız için gerekli her şey sağlanmıştır Hatta alnımıza kadar donmuş olacağız mumya gibien son alnızmız atacaktır ve canımızı yakacak derecede gerilecektir3gözün bu faaliyeti çıkış için herşeyin hazır olduğunun sinyalidirBu noktadan sonra telkinlere başlıyoruzTelkinler (yada teknikler) uygulanır örneğin ip tekniği yada ters düşünme, ruhunun çekildiğini hissetme yukardan kendi bedenine baktığını düşünme gibi ve local çıkışlar hafiften uygulanırters düşünme özelliğini bur da kullanmanız faydalı olursırt üstü duruyorsunuz ama sanki yüzüstü uyuyormuşsunuz hissi verin bedeninize uyuşmalar artacaktırözellikle ayak topuklarınızda acı hissedebilirsinizve ayaklarım uyuştu hissine kapılabilirsinizellerinizi tamamen hissetmemeye başlayacaksınız ve bu sessizlik ortamını iyi değerlendirin

Son aşama (çıkış) ;

bir süre sonra adeta çekildiğinizi fark edeceksiniz Hafifleşeceksiniz Önceki aşamada düşüncelerinizi kaybetmişken tekrar düşünmeye başlayacaksınız ve astrali başaramayacaksınız bu esnada vücudunuz çekilirken telkinlere devam etmek yerine oluyor, çekiliyorum oluyor mu şeklinde düşünceler başarısız kılıyor sizi Telkinlere odaklanıp tırmandığınız ipe yoğunlaştırılmış olursanız ne olduğunu farkedemeden o çekilmeler aşırı yüksek bir uğultuyla (radyo frekansı değiştirirken çıkan ses gibi bir sesle) sizi yukarı çekecek ve çıkış gerçekleşecek Bu esnada hiçbir şey düşünmemeye devam ederseniz bir anda yukarda uçuyor olacaksınız ve tavanda bulacaksınız kendinizi Aşağıda uyuyan bedeninize bakacaksınız

Neden ışık olmamalı dedik? Çünkü Astral de ışıklar farklı görünüyor Bir televizyon açıksa size adeta deniz feneri kadar ışık veriyor Fakat gündüz hava aydınlık olduğu için ışık gözünüzü yormuyor Bu noktalarlara dikkat ederek denemelere devam ederseniz başaracağınıza inanıyorum

Araştırmacı Yazar Ramazan HOŞ

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt