nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
Nasıl Astronot Olunur?
Ilk Olarak açıkça belirtmek gerekir ancak astronot elde etmek için ülkemizde herhangi bir yerde eğitim verilmemektedir Astronotluk eğitimi için daha çok Amerika seçim edilmektedir
Astronot elde etmek için bir eğitim almanız gerekir Astronot olmanın birincil şartı, uzay eğitimi almaktırAstronot edinmek için yıllar harcamanız gerekebilir Ilk Kez NASA'ya başvurmalısınız
Bu aşamada Astronot edebilmek için sahip olunması gereken bazı özellikler şunlardır:
NASAnın maddi testlerinden birini geçmek
Bir jeti 1000 saatten pozitif, birinci pilot olarak uçurmak
Pilotlar için 162,5193 cm arası, diğerleri için 148,5193 cm arası irtifa
ABD vatandaşlığı
Tanınmış bir üniversitede derece
Üç yıllık tecrübe
Bu şartları sağladıktan sonra NASA'ya astronot adayı olarak başvuruyorsunuz ve süreç sizin bireysel başarı ve deneyimize tarafından gelişiyor *
Ilk Olarak açıkça belirtmek gerekir ancak astronot elde etmek için ülkemizde herhangi bir yerde eğitim verilmemektedir Astronotluk eğitimi için daha çok Amerika seçim edilmektedir
Astronot elde etmek için bir eğitim almanız gerekir Astronot olmanın birincil şartı, uzay eğitimi almaktırAstronot edinmek için yıllar harcamanız gerekebilir Ilk Kez NASA'ya başvurmalısınız
Bu aşamada Astronot edebilmek için sahip olunması gereken bazı özellikler şunlardır:
NASAnın maddi testlerinden birini geçmek
Bir jeti 1000 saatten pozitif, birinci pilot olarak uçurmak
Pilotlar için 162,5193 cm arası, diğerleri için 148,5193 cm arası irtifa
ABD vatandaşlığı
Tanınmış bir üniversitede derece
Üç yıllık tecrübe
Bu şartları sağladıktan sonra NASA'ya astronot adayı olarak başvuruyorsunuz ve süreç sizin bireysel başarı ve deneyimize tarafından gelişiyor *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.