Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Astronot Olmak İcin Ne Yapmam Lazım?

Astronot Olmak İcin Ne Yapmam Lazım?
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nasıl Astronot Olunur?

Oncelikle belirtmek gerekir ki astronot olmak icin ulkemizde herhangi bir yerde eğitim verilmemektedir Astronotluk eğitimi icin daha cok Amerika tercih edilmektedir

Astronot olmak icin cok iyi bir eğitim almanız gerekir Astronot olmanın ilk şartı, uzay eğitimi almaktırAstronot olmak icin yıllar harcamanız gerekebilir Oncelikle NASA'ya başvurmalısınız

Bu aşamada Astronot olabilmek icin sahip olunması gereken bazı ozellikler şunlardır:

NASAnın fiziksel testlerinden birini gecmek

Bir jeti 1000 saatten fazla, birinci pilot olarak ucurmak

Pilotlar icin 162,5193 cm arası, diğerleri icin 148,5193 cm arası boy

ABD vatandaşlığı

Tanınmış bir universitede derece

Uc yıllık tecrube

Bu şartları sağladıktan sonra NASA'ya astronot adayı olarak başvuruyorsunuz ve surec sizin kişisel başarı ve deneyimize gore gelişiyor

Similar threads

Nasıl Astronot Olunur? Ilk Olarak açıkça belirtmek gerekir ancak astronot elde etmek için ülkemizde herhangi bir yerde eğitim verilmemektedir Astronotluk eğitimi için daha çok Amerika seçim edilmektedir Astronot elde etmek için bir eğitim almanız gerekir Astronot olmanın birincil şartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Astronot Nasıl Olunur? Astronot yapabilmek için sahip olunması gereken bir takım özellikler: ABD vatandaşlığı (pilotlar ve ödev uzmanları için) Tanınmış bir üniversitede derece (mühendislik, biyoloji bilimleri, fizik bilimleri, matematik gibi bölümlerde) Üç yıllık tecrübe (bir doktora üç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Astronot edinmek için ne yapılır Astronot olmanın yolları Astronot olabilmek için sahip olunması gereken bazı özellikler: ABD vatandaşlığı (pilotlar ve atama uzmanları için) Tanınmış bir üniversitede derece (mühendislik, biyoloji bilimleri, fizik bilimleri, matematik gibi bölümlerde) Üç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Astronot olmak icin ne yapmalı Astronot olmak icin oncelikle cok iyi bir eğitim alınması gerekir Şuanda turkiyede astronotluk mesleği yapılmamaktadır Astronot olmak isteyenler oncelikle astronotluk mesleğinin yapıldığı bir ulkeye gitmeleri gerekir Daha sonra 40 yaşından kucuk olmaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt