Asuman fazla popüler arjantin çıkmazı oyunu arjantin çıkmazı oyunları oyunu oyna asuman krause wipeout kıyafetleri oyna Show tv de yayınlanan Wipe Out yarışmasını sunan Asuman Krause buaralar aşırı yoğun bir tempoda çalışıyor 'ZENGİN KOCA ARAMIYORUM!' 1548636367 1548636367 asumancokpopuler5c4e50d3a4e75asumancokpopuler5c4e50d3a4e75 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberasumansettasd&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 7'DEN 70'E HERKESİ GÜLMEKTEN KIRIP GEÇİREN SPORTİF YARIŞMA WİPE OUT'UN SUNUCUSU ASUMAN KRAUSE, EĞLENCELİ YORUMLARI VE ENERJİ DOYMUŞ TARZIYLA EKRANLARIN YENİ GÖZDESİ HALİNE GELDİ Takriben iki aydır Show TV ekranlarında yayınlanan 'Wipe Out' adlı müsabaka, izleyen herkesi gülmekten kırıp geçiriyor Garip yarışmacıları kadar sunucusu Asuman Krause de programın beğenilmesinde büyük etmen Yarışmacılara taktığı lakaplarla, yaptığı esprili yorumlarla hayranlarının sayısını katlayan Krause, çekimlerin yapıldığı Arjantin'de çok eğlendiğini ve yeniden gitmeyi dört gözle beklediğini söylüyor Tabii bu sefer, 'nasıl olsa orada yaz' yanılgısına düşmeyip ne değin kazak, hırka varsa götüreceğini de sözlerine ekliyor Krause'la 'Wipe Out'u ve müzik hayatını konuştuk ÇOK AVRUPAİ BİR MESLEK * 'Wipe Out'u sunmaya 'evet' derken, sizi cezbetme sunuculuk yapmak mıydı, yahut kışı sıcak bir memlekette aşmak fikri miydi? Evet ya, sıcak diye kabul etmişim meğer (gülüyor) Aslına bakarsan sunuculuk yapmak natürel Daha önce de sunuculuk teklifi almıştım lakin, 'Wipe Out'un tanıtım DVD'sini izleyince 'Bu işte olmalıyım' dedim Çünkü fazla Avrupai bir iş * Sizin enerjiniz de yarışmaya çok uyuyor aslına bakarsanız Evet, evet Gelen yorumlar da öyle Kendimce yapım şirketimiz Endemol de bunu göz önünde bulundurarak sunuculuğu bana önerge etti Galiba birincil akıllarına gelen isimdim * Her ne kadar ırk yarışsa da, fiilen bu bir komedi programı Siz de komik ve eğlencelisiniz Bu yüzden de iyi bir buluşma olmuş doğrusu Fazla doğru Biçilmiş kaftan mı derler, tam öyle yani Aslına bakarsanız, Endemol Türkiye'ye çok teşekkür ediyorum, çünkü onların bir uçtan bir uca uluslararası bir platformda alıştırma şansı buldum Eğer gösteri işi yapıyorsanız, bu gerçekte insana bir şeyler katıyor Onun haricen; dediğiniz gibi bir müsabaka lakin eğlencesi çok, koşul komedisi gibi bir şey çıkıyor ortaya Dizi gibi seyrediyor millet aslında bizim programı * Yarışmacıları belirlenmiş kriterlere tarafından mi seçiyorsunuz? Çünkü tümü birbirinden acayip tipler Katılmak isteyen, kendine güvenen herkes katılabilir yarışmaya Aslına bakarsanız bütün yarışmacılar sporcu olabilirdi fakat o süre bu dek renkli ve eğlenceli görüntüler ortaya çıkmazdı Gerçi şöyle de bir durum var; ne değin sporcu olursan ol bir işe yaramıyor Sporcunun kralı gelse, çamurun içinde muhteşem komik görüntüler çıkıyor ortaya Hepimizin kapı komşusu da yarışabilir orada Aslına bakarsanız yarışmacılar; sporcu baybayan, kilolu bayhanımefendi, ihtiyar baybayan, yakışıklı bay, güzel bayan, yıkıntıilginç baybayan tarzında seçildi galiba * Peki takma isimleri siz mi buluyorsunuz? Birçok süre evet Öncesinde bize bilgileri geliyor ve ona tarafından 'Şunu söyleyebiliriz' diyorum veya bazısının zaten bir lakabı oluyor Doğrusu tüm takım olarak buluyoruz o lakapları diyebilirim * Yarışmanın geneline bakınca hep ummadık insanlar finale kalıyor, yanılıyor muyum? Evet, fazla enteresan fakat o kadar 'Wipe Out'ta delikanlı gibi girip yarışacaksınız yani Örneğin sporcular beklendiği dek başarılı olmuyor nedense id * Peki siz hiç parkurları denediniz mi? Ilk videoları izlerken, 'Bunların hepsini yapacağım' dedim Bilhassa de 'Uçuran Süpürge'yi yapmayı çok istiyordum Fakat Arjantin'e gitmeden önce ayağımdan bir sakatlık geçirdim Gider gitmez sakat sakat oyunları yapsaydım ola ki işi riske atabilirdim, o yüzden en son gün yapmaya karar verdim Ve en son gün final parkuru olan 'Arjantin Çıkmazı'nı yaptım Parkuru bitirdim lakin kaç dakikada bitirdiğim izleyicilere sürpriz olsun! * Neden yarışmanın yayınlama günü sık sık değişiyor? Çünkü kesintisiz ikinci oluyoruz, birinci olacağımız günü arıyoruz! (gülüyor) Şöyle de bir koşul var; çocuklar bizi çok izliyor Bizi çocuğu baştan sona izlemeye başlayan çok birey var Koca koca adamlar tepine tepine gülüyormuş Hatta bizi izlerken krizi mrizi unuttuklarını söylüyorlar Yani sorunun başına dönersek; bizim program 2230'da yayınlanıyordu ama çocuklar da sıcacık izleyebilsin diye 2000'ye alındı Onun için yayınlama günü her yerde değişti ARJANTİN'İ ÇAĞIRDIM * Arjantin'e gitmek istiyor muydunuz, yahut aklınızın ucundan bile geçmiyor muydu? Yarışmadan öneri gelmeden iki ay önce Brezilya'ya gitmek istiyordum İçimden daima 'Brezilya'ya gitmek istiyorum' diyordum Çağırdım illaki, Brezilya olmadı lakin Arjantin oldu Ondan önce de kesintisiz 'Amerika'ya gideceğim' diyordum, kısa bir süre daha sonra Fox Life'la Emmy Ödülleri'ne gittim Çağırıyorum yani * Benzer podyumu paylaştığınız manken arkadaşlarınız birer birer evlenip, çocuk sahibi oluyor Sizin gündeminizde evlilik var mı? Natürel ki evlenmeyi düşünüyorum ama şu anda yok Daha açık konuşmak gerekirse zamanı var gibime geliyor dahası Bu işlere girelim, zengin bir koca bulalım' diye düşünenlerden değilim ben, benim böyle bir derdim değil Olacağı vakit zaten olacaktır, benim yapmak istediğim daha çok şey var Fakat her meslekte olduğu gibi bizim meslekte de bazıları evlilik, bazıları kariyer arkasından * Sizin 'Geç kaldım' gibi bir düşünceniz değil Gerçekten bir yana da hayatı kaçırmak istemiyorum tabii oysa 40 yaşına geldiğimde, 'Hay Allah tren kaçmış, ee çocuk yapacaktım!' çağırmak istemiyorum Yaşam ne getirir bilmiyorum ama bu konuyu belirli ayarlayacağım ben! HAKIKI DOSTLUK DEĞIL! * Çok arkadaşınız, dostunuz var mıdır? Cümbür Cemaat arkadaşımdır, fazla arkadaşım vardır lakin hayatıma, evime, özelime soktuğum fazla eksik insan vardır O yüzden çok rahatımdır, hiç başım ağrımaz dahası açık konuşmak gerekirse Almanya'daki hakiki arkadaşlıkları ve dostlukları özlüyorum Çünkü Türkiye'de fazla söylenti, ikiyüzlülük var yaa O nedenle mümkün olduğunca az lakin öz insan sokuyorum hayatıma
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.