Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asuman Dabak Kanseri Nasıl Yendi?

Asuman Dabak Kanseri Nasıl Yendi?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kirli Yedili Songül (Asuman Dabak) Kanseri Nasıl Yendi?

Pis yedili dizisinde şu sıralar Songül karakterini canlandıran Asuman Dabak'a doktorlar bundan 7 yıl önce kanser teşhisi koymuş

6 ay ömrün kaldı diyen doktorlara inat moralini bozmayan ve kanseri kabul etmeyen Dabak 7 yılında ve dinç Kanseri yendiğini söyleyen sanatkâr, kanserle uğraş eden ümit verici bir insan

Rahim kanseri olan ve hayatı boyunca asla çocuk sahibi olamayacağını öğrenen artist bu haberden sonra bile yıkılmamış ve yaşama sevincini kaybetmemiş

Şİmdiki eşi de o dönemde kanser olduğunu öğrenmesine karşın Dabak'ı yanlız bırakmıyor hatta kaçacağı yerde onunla evlenmek istiyor

Asuman dabak o dönemi şöyle özetliyor:

Üzerinden altı sene geçti hâlâ daha hastalığımla ilgili bilgisayarda herhangi bir tuşa basıp, bir siteye girip data almadım Kanseri reddettim “Hayır, bende olmaması gerekiyor, geldiğin gibi gideceksin dedim

Biz de sanatçıya geçmiş olsun diyor, yeniden bu illete yakalanmamasını dileyerek, acele şifalar diliyoruz

*

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt