Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asuman Dabak köy hayatına döndü: Organik bir hayat yaşıyorum

Asuman Dabak köy hayatına döndü: Organik bir hayat yaşıyorum
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
asuman_dabak_koy_hayatina_dondu_organik_bir_hayat_yasiyorum_1602225374_3681.jpg

Başarılı oyuncu Asuman Dabak geçtiğimiz yıllarda sağlık sorunları yaşamış ve zor günler geçirmişti. Dabak o günlerden sonra İstanbul'u terk ederek Çeşme'de köy hayatı yaşamaya başladı.

En son TRT1 ekranlarında yer alan biz dizide oynayan Asuman Dabak önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Dabak, Çeşme’de köy hayatı yaşadığını açıkladı.

qZvvz_1602225265_0479.jpg

Boynuna vitamin uygulaması yaptırdığını söyleyen oyuncu, "Cilt bakımı için boynuma vitamin uygulaması yaptırdım. Kadınsal mevzular olduğu için bu kadar bilgi yeter" dedi.

VaoL7_1602225282_2289.jpg

Bu arada Çeşme'de köy hayatı yaşadığını açıklayan Asuman Dabak, "İşlerim için geldim. Köy hayatı yaşamayı seviyorum. Çeşme'de doğayla iç içe köy hayatı yaşıyorum. Kedim ve köpeğim var. Orada biber ve domates ekiyorum. Resmen organik bir hayat yaşıyorum" diye konuştu.

Asuman Dabak, rahim ağzı kanserine yakalanmış ve zor bir süreç geçirmişti. Dabak doktorun kendisine altı ay ömrü kaldığını söylediği ve hastalığı kabul etmediğini anlatmıştı.

858,498Konular
982,066Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt