iltasyazilim
FD Üye
Malzeme listemiz
Aşurelik bakliyat ( nohut, kuru fasulye, buğday ve pirinç )
1 litre süt
2 yemek kaşığı tereyağı
1 adet kuru soğan
Nane
Pul biber
Tuz
Çorbamızı Nasıl Yaptık?
Aşure için ıslatıp pişirdiğiniz bakliyat karışımından 67 kepçe ayırın
Bir tencereye sütü koyun ve kaynatın
Süt kaynadığında bakliyatlarla beraber tuzunu ilave edin
Ayrı bir tencerede tereyağını eritin
Erimiş yağda ince kıydığınız soğanı, pul biberi ve naneyi soteleyin
Çorba pişince üzerine hazırladığınız sosu ilave edip, servis yapın
Afiyet olsun
Aşurelik bakliyat ( nohut, kuru fasulye, buğday ve pirinç )
1 litre süt
2 yemek kaşığı tereyağı
1 adet kuru soğan
Nane
Pul biber
Tuz
Çorbamızı Nasıl Yaptık?
Aşure için ıslatıp pişirdiğiniz bakliyat karışımından 67 kepçe ayırın
Bir tencereye sütü koyun ve kaynatın
Süt kaynadığında bakliyatlarla beraber tuzunu ilave edin
Ayrı bir tencerede tereyağını eritin
Erimiş yağda ince kıydığınız soğanı, pul biberi ve naneyi soteleyin
Çorba pişince üzerine hazırladığınız sosu ilave edip, servis yapın
Afiyet olsun