Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşure günü için güzel sözler varmı

aşure günü için güzel sözler varmı
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
aşure günü için hoş sözler varmı Selam Aşure gününü anmak için de mesajlarınız var mı ? Büyüklerden uzaktan okuyorum hiç olmazsa nesaj atarak gönüllerini alayımasuregunuicinguzelsozlervarmi5c59f0a6401f7alt :D Big Grin :D  

Similar threads

aşure günü kutlama mesajları Sevdiklerimin aşure gününü anmak için kutlama mesajlarınız var mı? Varsa fazla sevinirimmmmasuregunukutlamamesajlari5c59f0b06f2f6alt )  
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
aşure günü için hoş sözler Aşure günün ile ilgili olarak güzel sözler istiyorum ama forumda var mı ya da benim için bulabilirmisiniz aşure günü mesajları ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
diyet aşure tarifiniz var mı Aşure zamanı geçti mi bilmiyorum ama tatlı bu daima yenir diye düşünüyorumdiyetasuretarifinizvarmi5c59df7b568b0alt :D Big Grin :D Sizden diyet aşure tarifi istiyorumŞekerim var fakat aşureyi de fazla özledim, varsa tarifiniz fazla memnun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
İyi aşure nasıl yapılır? aşure nasıl yapılır asure asure nasil yapilir aşure ne süre yapılır eminim hepiniz aşura yapmayı ve yemeyi fazla severAma ben nedense hiç sevemedimiyiasurenasilyapilir5c4f359c2b73dalt Çok tuhaf geliğyor bana tadıEkşi,tuzlu, tatlı karışık bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Kral Sözler Kral Sözler Selam halk Kral Sözler var mı sizin sitelerinizde yoksa paylaşın varsa benimle paylaşınkralsozler5c5a0c8d1911dalt Emrivaki demeyin ricamdır ablalarımkralsozler5c5a0c8d1911dalt :D Big Grin :D  
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt