Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşure Gunu Selamlaşmak

Aşure Gunu Selamlaşmak
0
168

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Muharrem ayının 10 gunu Aşure gunu olarak bilinmektedirBu mubarek gunde yapılacak oyle guzel ibadetler ve tavsiye edilen davranışlar vardırki bunlardan ben onemlilerinden birine deyinmek istedim bu yazımdaSelamlaşmak Aşure gunude en az 10 din kişiye selam vermek tavsiye edilmiştirBu gun 10 Muslumanla selamlaşmak sunnettir

Dilerseniz telefonla akrabalarını eşinizi dostunuzu arıyarak bu mubarek gunun sevabından kazanabilirsinizHem selam verdiğiniz kişileride mutlu etmiş olursunuz

Unutmayın Selam vermek sunnetir, almak ise farzdır Selam verirken, selamın sunnet olduğunu duşunmeli ve o kimseye dua etmeye niyet etmelidir! Sunnet olduğu duşunulmeden, alışkanlık halinde, şuursuzca selam verilince, sevap olmaz

Bir yere girerken de, cıkarken de selam verilir Dinimizde selamın onemi buyuktur Hadisi şeriflerde buyuruldu ki:

Muslumanın musluman uzerindeki altı haktan biri de selam vermektir

ALT :wwwupluploadsasuregunuselamlasmak4753asuregunuselamlasmak4753ALT

Similar threads

Muharrem ayının 10 günü Aşure günü olarak bilinmektedirBu mübarek günde yapılacak pek hoş ibadetler ve nasihat edilen davranışlar vardırki bunlardan ben önemlilerinden birine deyinmek istedim bu yazımdaSelamlaşmak Aşure günüde minimum 10 din kişiye selamlama belirlemek öğüt edilmiştirBu gün 10...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
İslamiyette Selamlaşmak ve onemi İslamda selamlaşmanın onemi Selam vermek sunnet, almak ise farzdır Selam verirken, selamın sunnet olduğunu duşunmeli ve o kimseye dua etmeye niyet etmelidir! Sunnet olduğu duşunulmeden, alışkanlık halinde, şuursuzca selam verilince, sevap olmaz Bir yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Muharrem ayının 10 gunu olan Aşure gununde yapılması tavsiye edilen dualar ve ibadetler nelerdirBu mubarek gunde neler yapılmalı Aşure gununun ehemniyetini hangi ibadetleri yaparak anlamalıyız Aşure Gunu Yapılması Tavsiye Edilen İbadet, Dua ve İşler hakkında bilgi bulabileceğiniz kısa bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
2019 yılı Aşure Gunu 2019 aşure gunu ne zaman Aşure Muharrem ayının onuncu gunudur 2019 Aşure Miladi Tarihi 5 ARALIK PAZARTESİ gunune denk gelmektedir Tarihte butun peygamberlerce farklı bir gun olarak kabul edilmiş ve bir cok olaya tanıklık etmiştir Butun İslam ulkelerinde ceşitli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
imagesasuregunubuaksamveyarin5ad2f9ef59e03 AŞURE GUNU VE GECESİ Muharrem ayının onuncu gunu Aşure gunudur Muharrem ayı, Kur'anı kerimde, kıymet verilen dort aydan biridir Muharremin birinci gunu oruc tutmak, o senenin tamamını oruc tutmak gibi faziletlidir Bir hadisi şerif meali şoyledir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt