Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşure gününde hangi dualar okunmalı ?

aşure gününde hangi dualar okunmalı ?
0
90

Similar threads

Kadir Gecesinde Hangi Dualar Okunmalı acaba bilen var mı selamlama arkadaşlar acaba aranızda dini konuda bilgisi olupta Kadir Gecesinde Hangi Dualar Okunmalı gibi bilgilere sahip olan bir arkadaşım var mı? Kadir Gecesinde Hangi Dualar Okunmalı haberdar olan varsa bana da yazsın  
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
bebek sahibi olmak için hangi dualar okunmalı selamlama hanımlar eşimle yıllardır bebek sahibi edinmek için uğraşıyoruz Yer gök dua üzerine demişler acaba bebek olması için okunacak dualar hangileri yazarsanız sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
bebeğe isim koyarken hangi dualar okunmalı Kızlar bebeğim olacak eksik bir zaman kaldı İsmini babam kulağına okuyacak Emrindeki o bilir fakat ben gerçi heyecanlanıp merak ediyorum, isim söylenirken kulağına hangi duaları okuyorlar ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
cin musallat olana hangi dualar okunmalı Bu konulardan hiç hoşlanmıyorum ve bir arkadaşımın ricası ile soruyorumCin musallat olana hangi dualar okunur ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Aşurenin Tarihçesi aşure, nasıl yapılır, tarihçesi, hakkında bilgiler, resmi, aşurenin tarihçesi için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549357027 1549357027 asurenintarihcesi5c594fe7dcbc8asurenintarihcesi5c594fe7dcbc8asurenintarihcesi5c594fe7dcbc8 İnsanların gıda alışkanlıkları; yaşadıkları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt