Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşure gününde hangi ibadetler yapılır ?

aşure gününde hangi ibadetler yapılır ?
0
76

Similar threads

Aşure gününde olan olaylar aşure gününde neler oldu, aşure gününde olan olaylar hakkında geniş bilgi istiyorum Birde neden aşure günü kutlanıyor Saygılar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
aşure gününde hangi dualar okunmalı ? Aşure gününe eksik bir süre kaldı muharrem ayındayız Acaba diyorum aşure günüde hangi dualar okumak gerekir, var mı bilgi sitenizde ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
aşure gününde hangi olaylar olmuş ? Merhaba, benim merak ettiğim aşure günü hangi olaylar olmuş ? Tarihte yeri olan bu olaylar hakkında neler biliyoruz ? Bu olayların önemi ne ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Muharrem ayının 10 günü Aşure günüdürBu mubarek günde oruç tutmak fazla mühimdirRamazan ayı orucundan daha sonra tutulan en değerli oruç Muharrem ayında ve Aşure gününde tutulan oruçtur Bu kutsal günde yapılması gereken ibadetler şöyledir: Aşure günü oruç tutulması nasihat edilmiştir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Aşurenin Tarihçesi aşure, nasıl yapılır, tarihçesi, hakkında bilgiler, resmi, aşurenin tarihçesi için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549357027 1549357027 asurenintarihcesi5c594fe7dcbc8asurenintarihcesi5c594fe7dcbc8asurenintarihcesi5c594fe7dcbc8 İnsanların gıda alışkanlıkları; yaşadıkları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt