Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşure gününde hangi olaylar olmuş ?

aşure gününde hangi olaylar olmuş ?
0
86

Similar threads

Aşure gününde olan olaylar aşure gününde neler oldu, aşure gününde olan olaylar hakkında geniş bilgi istiyorum Birde neden aşure günü kutlanıyor Saygılar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
aşure gününde hangi dualar okunmalı ? Aşure gününe eksik bir süre kaldı muharrem ayındayız Acaba diyorum aşure günüde hangi dualar okumak gerekir, var mı bilgi sitenizde ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
aşure gününde hangi ibadetler yapılır ? Aşure ayı bu ay bildiğiniz gibi ve ben bu ayda yapılacak ibadetleri öğrenmek istiyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Muharrem ayının 10 günü Aşure günüdürAşure Arapça ’da 10 manasına gelen aşara kelimesinden türemiştir Hüseyin bin Ali ve beraberindeki 72 birey hicri 61'de Muharrem'in onuncu gününde 10 Ekim, 680 yılında Kerbela'da Yezid'in ordusunca katledilmiştir ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Muharrem ayının onuncu gecesi, Aşure gecesidir Ertesi günü de Aşure günüdür Muharrem ayı, Kur'anı kerimde, değer bahşedilen dört aydan biridir Bu ayın en kıymetli gecesi de Aşure gecesidir Allahü teâlâ, birçok duâları Aşure günü kabul etmiştir ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt