Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşure gününde olan olaylar

Aşure gününde olan olaylar
0
76

Similar threads

aşure gününde hangi olaylar olmuş ? Merhaba, benim merak ettiğim aşure günü hangi olaylar olmuş ? Tarihte yeri olan bu olaylar hakkında neler biliyoruz ? Bu olayların önemi ne ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
aşure gününde hangi dualar okunmalı ? Aşure gününe eksik bir süre kaldı muharrem ayındayız Acaba diyorum aşure günüde hangi dualar okumak gerekir, var mı bilgi sitenizde ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
aşure gününde hangi ibadetler yapılır ? Aşure ayı bu ay bildiğiniz gibi ve ben bu ayda yapılacak ibadetleri öğrenmek istiyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
aşure günüyle ilgili data istiyorum Selamlar melekler, malumunuz aşure günü geliyor ve ben aşure günü ile ilgili geniş bilgi rica ediyorum mümkünseasuregunuyleilgilibilgiistiyorum5c59fa149b539alt )  
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Aşure Gününde Olan Önemli Olaylar Aşure Günü hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem ayının onuncu günüdür İslam inancında bu günde çoğu önemli olay meydana geldiğine inanılır ve bu güne değer atfedilirAşure Arapçada 10 manasına gelen aşara kelimesinden türemiştir Sözcüğün Sâmî diller arasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt