Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşure günüyle ilgili bilgi istiyorum

aşure günüyle ilgili bilgi istiyorum
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
aşure günüyle ilgili data istiyorum Selamlar melekler, malumunuz aşure günü geliyor ve ben aşure günü ile ilgili geniş bilgi rica ediyorum mümkünseasuregunuyleilgilibilgiistiyorum5c59fa149b539alt )  

Similar threads

Aşure gününde olan olaylar aşure gününde neler oldu, aşure gününde olan olaylar hakkında geniş bilgi istiyorum Birde neden aşure günü kutlanıyor Saygılar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
aşure günü için hoş sözler Aşure günün ile ilgili olarak güzel sözler istiyorum ama forumda var mı ya da benim için bulabilirmisiniz aşure günü mesajları ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
aşure yapımı hakkında bilgi istiyorum Ben bu yıl ilk defa aşure yapacağım bana aşure yapmanın inceliklerini yazıp tarifini verirmisiniz
Cevaplar
1
Görüntüleme
244
2019 Aşure Ayı Ne Vakit Başlayacak? 2019 aşure ayı, aşure ayı 2019, 2019 aşure günü Sevgili melekler, bu gün hicri yeni yıl 4 Kasım pazartesi gününe denk gelen 2019 muharrem ayı yani hicri yılbaşıbugün Hepimiz için hayırlara vesile olsun 16827 16827...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Aşure Günü namazı nasıl kılınır Herkesin aşure gününü kutluyorum kızlar aşure günü namazı kılınışı bu namazı hakkında bilgiler ve nasıl kılınacağıyla ilgili varsa rivayetler Tşk  
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt