Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Asus Eee Pc hakkıında

Hoş geldin! seyfettin.akgul0101@gmail tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Asus Eee Pc hakkıında
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar herkese iyi forumlar
Hemen sizlere sorunumdan bahsediyim yardımlarınızı bekliyorum

Yaklaşık 15 ay önce TTNET kampanyasıyla Asus Eee PC aldım ancak 56 kere açtım öyle kullandım Antalya'da 5 yıldızlı bir otelin mutfağında çalıştığımdan dolayı vaktim olmadığından hiç kullanamadım yaklaşık 15 gün önce bilgisayarı açmak istedim tuşuna bastım ekranda Asus Eee Pc yazı gözüktü ama ekran soluktu ve tuşlar işlemiyordu BIOS girilmiyordu
Bende aldım netbook u aldığım türk telekom şubesine götürdüm ama garanti desteği vermediklerini söyledi bunun üzerine asus türkiye'yi defalarca aradım hem türk telekom yetkilileriyle hem kendim hemde bilgisayar firmasıyla ancak bir türlü açan olmadı Bende ankara'ya gittim 3 gün önce bayram nedeniyle kapalı olduğu söylendi okulum açıldığı için dün gece geri döndüm Antalya'ya Şu anda 1 aydır netbook'u kullanamıyorum büyük ihtimal BIOS silinmiş Benim sorum şu ;

Bu bilgisayarı kimler yapabilir ve nasıl yapabilirler benim için çok önemli kullanmam gerkekiyor bir an önce Nasıl üstesinden gelebilirim Desteklerinizi bekliyorum

Saygılarımla

İyi forumlar