Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asus F3E notebook Yardım Lütfen

Asus F3E notebook Yardım Lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Asus F3E notebook önceden her cd yi okuyodu fakat şimdi sadece orjinal cd leri okuyor çekme cd lerin hiç birini okumuyor ne olursa olsun müzik resim film farketmez okumuyo ama orjinal ne olursa okuyor buna bi çaresi olan varsa yardım ederseniz çok sevinirim uzun zamandır bi çaresini bulamadım

Marka : Asus
Model Serisi F3E Series
Model F3E

Bu notebookun modeli ve markası şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

Similar threads

Arkadaşlar Asus F3E notebook önceden her cd yi okuyodu fakat şimdi sadece orjinal cd leri okuyor çekme cd lerin hiç birini okumuyor ne olursa olsun müzik resim film farketmez okumuyo ama orjinal ne olursa okuyor buna bi çaresi olan varsa yardım ederseniz çok sevinirim uzun zamandır bi çaresini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,497Konular
982,112Mesajlar
30,068Kullanıcılar
Lili2025Son üye
Üst Alt