Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Asus itin 10-inç Atom Tablet PC

Asus itin 10-inç Atom Tablet PC
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Asus itin 10inç Atom Tablet PC hakkında data

Windows işletim sistemi tabanlı tablet bilgisayar sorunları ASUS başlatmak daima çok faal olmuştur gibi erken Windows RT resmi izah etme başında olduğu gibi, Asus işletim sistemi ve ARM işlemci VivoTab RT dayalı bir tablet bilgisayar başlattıAsus 10 inç VivoTab Zeki Tablet PC resmi olarak CES fuarında başlatılan Windows işletim sistemi ve Intel Atom Z2760 işlemci dayanmaktadır planlıyor

Bu VivoTab Akıllı Tablet Klavye entegre TransSleeve koruyucu kapağı vardır Buna ek olarak, ASUS bununla birlikte sağlarGenel olarak, hem de Tablet PC, ya TransSleeve klavye görünümünden, Asus Microsoft Surface ürünüyle bu VivoTab Zeki ürünler çok benzerAsus resmi olarak VivoTab Zeki açıklanmış fiyatı henüz açıklanmadı

ALT :wwwlarcomupluploadsasusitin10inatomtabletp64204asusitin10inatomtabletp64204ALT *

Similar threads

Asus itin 10inc Atom Tablet PC hakkında bilgi Windows işletim sistemi tabanlı tablet bilgisayar sorunları ASUS başlatmak her zaman cok aktif olmuştur gibi erken Windows RT resmi acıklama başında olduğu gibi, Asus işletim sistemi ve ARM işlemci VivoTab RT dayalı bir tablet bilgisayar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
ASUS, Intel Geliştirici Forumu 2019’deki lansman etkinliğinde iki yeni ultra portatif Transformer Book’unu tanıttı Transformer Book T100 ile Transformer Book Trio, ASUS’un geniş taşınabilir ve masaüstü ürün yelpazesinin son iki ürünü ve teknolojiden beklentilerinizi büyük oranda dönüştürüyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
iPad Yarı Ürünler Apple'ın piyasaya sürmesiyle birlikte ayrıntılarıyla delilik haline gelen Tablet PC'ler, diğer firmaların da ilgisini çekiyor Peki iPad'in karşı hangi potansiyel rakipler var? Gelin bakalım iPad piyasaya sürüldüğünden beri konuşulan tek şey, ürünün sektördeki başarısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Asus transformer aio keza bilgisayar keza de android tablet olarak kullanılabiliyor Dönüşebilen yapısıyla hem bir bilgisayar ayrıca de tablet olarak kullanılabilen Transformer AiO, Windows 8 ve Android 41 Jelly Bean işletim sistemlerini beraberinde sizlere sunmaktadır Barbar bir tabirle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Samsung akıllı bilgisayarlara yönelik Windows 8 işletim sistemine dayanan yeni ATIV ürünlerini pazara sundu Samsung ATIV Smart PC ve PC Pro’nun dizüstü bilgisayardan tablet PC’ye dönebilmesini mümkün kılan ayrılabilir özel klavyesi sayesinde cihazlar hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt