Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

asus p4p800'de ses sorunu

asus p4p800'de ses sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
selam arkadasla,
asusp4p800 marka bir anakartım var, üzerinde realtek ac97 onboard ses kartı var 51 ses sistemini bu kartla kullanamıyorum acaba bu kart 51 desteklemiyor mu yoksa ben mi bir yerlerde hata yaptım?
teşekkür ederim

Similar threads

arkadaşlar bende onboard 32mb ekran kartı vardı 128mb asus (nVIDIA) agp kart aldım kartı taktığımda bilgisayar açılmıyor bios bile gelmiyor sadece hdd led lambası belli bir süre yanıyor sonra sönüyor power led i bile yanmıyor uyarı sesi falanda gelmiyor sorun nedir acaba? ne yapmalıyım?? kartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
Merhaba bi ses kartı sorunum varda benim Ses kartını kruuyorum ses kartı dosyaları sanki eksik gibi böyle oluyor : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ayrıca ses kartı kurunca realtek programını acamıyorum ses geliyorda sanki onboard kalitesiz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Merhaba bi ses kartı sorunum varda benim Ses kartını kruuyorum ses kartı dosyaları sanki eksik gibi böyle oluyor : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ayrıca ses kartı kurunca realtek programını acamıyorum ses geliyorda sanki onboard kalitesiz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Arkadaşlar ben 5 ay önce intel d865perl anakartlı bilg aldım o zaman onboard ses kartı 6 kanal değildi şimdi 51 alcam ana karta yeni driver çeksem 51'i desteklermi yoksa illa yeni 51 ses kartı almam mı lazım? Bu konuda bilgisi veya tavsiyesi olan varsa cevap bekliyorum ayrıca ses kartında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Selamlar Abi ben de bi anakart var, abit kt4v ve bu alet üzerinde amd 2000+ işlemci var ayrıca bir de onboard ses kartı var Gel gör ki realtek ac'97 olan bu ses kartım, fifa2004 ve nfs gibi oyunları daha doğrusu tüm oyunları bana zindan etti Bu arada win98 SE kullanıyorum Oyunlarda bu ses kartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,506Konular
983,045Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt