Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asus P5GL-MX Win7 Sound Driver Hiçbir yerde yok

Asus P5GL-MX Win7 Sound Driver Hiçbir yerde yok
0
102

Similar threads

Benim laptopum var win7 yüklü ) dayımın evindeim 2 hafta burada kalacam modemiyle nete bağlanamıyorum pc yi taktığım zman modem resleniyor surekli driver cd si xp ye uyumlu benim işletim sistemi win7 32 bit yardımcı olursanız sevinirim usb giriş lazm ))
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Merhaba, Anakartımın modeli ECS P4M900TM2 bu günlerde ekran kartımda sorunlar yaşadım ve buyuzde bi süreliğine pc yi ekran kartsız anakart üzerinden vga ile kullanmak istiyorum ama bu anakartın vga driverleri yok (windows7 için) bende win7 kullanıorum napmam lazım ? driversiz monuteri vga ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merhaba, Anakartımın modeli ECS P4M900TM2 bu günlerde ekran kartımda sorunlar yaşadım ve buyuzde bi süreliğine pc yi ekran kartsız anakart üzerinden vga ile kullanmak istiyorum ama bu anakartın vga driverleri yok (windows7 için) bende win7 kullanıorum napmam lazım ? driversiz monuteri vga ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Selam Herkese! Oyunu Sorunsuz bir şekilde kurdum Grafik ayarlarından 800*600 diğer ayarları Medium ve Low a getirmeme Rağmen oyun 1'er saniye gibi aralıkla kesik kesik donuyor takılıyor! Neden kaynaklanıyor? PC: Quad8200 233 Xp Servis pack 3 2 Gb DDR3 1066 Asus NVidia EN9600 Gt 512...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
arkadaşlar win7 yükledim ve ses kartı için sorun yaşıyorum Creative Sound Blaster Live! 51 Digital Sound card 32bit 48 kHz 51 PCI EMU10K1 cevaplarınızı bekliyorum arkşadlar , konuyu akşamdan açtım, inşallah sabaha indiririm
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt