beygir gözlüğü takmış insanlarla yaşamak çok baskı ben 2 yıllık ewliyim ve çocuğum yokeşimle gayet iyi anlaşıyoruz ve fikirlerimiz de uyuyorlakin öyle bi ailesi var fakat bu çocuk bunlardan mı çıktı diyorum hepkaynanam acayip dedikoducu bikadın balkona oturup tüm gelene gidene bakr herkese ne çok geziyo şu geline bakbi gelin böyle gezebilir mi diye laflar söylüyokarşılıklı konuşmak imkansız derhal çingene gibi bağırarak karşısındakinin lafı btmeden susturuyofazla rahatsız oluyorum bu tavrındankayınbabaya gelince çoğunlukla hergün yanlarına gidiyorum ama bi gün gitmediğimde hiç gelmiyosun die söylenmeye başlıyoasıl sorunum bu işteewde işlerim olduğunu her gün gelmemin imkansız olduğunu anlatmaya çalışıyorum anlamıyosırf küsmesin diye hergün gidiyorum lakin bu yüzden strese giriyorumçocuk istiyorum bu stresim yüzünden olmuyoanlatamıyorum ANLAMIYOLARatgozlugutakmisinsanlarlayasamakcokzor5c518f5389548gifalt :grev: :grev: :grev:ilginç derecede çocuk gibiherşeye küsüyo fakat herşeyeanlatılmaz yaşanırrdaha neler nelerdüşünmek istemiyorum eşimle mutluyum zaten diyip aşmak istiyorum ama aklıma geldikçe bu tavrları kuduruyorum sinirdennatgozlugutakmisinsanlarlayasamakcokzor5c518f538f9e9gifalt :sin: :sin: :sin: