Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gallop racer,stakes winner demeyin çünkü biliyorum onlarıDaha başka bi oyun bilen varsa lütfen paylaşsınYada web tabanlı bi sanal at yarışıda olabilirSaygılar herkese
Selam millet ben bi at yarışı oyunu arıyorum ama bulamıyorum acaba sorun bendemi eğer sorun bende değilse kimde o zaman siz bulabilecekmisiniz bakalım yoksa sizdemi bulamadınız o halde siz nesiniz
bildiğim Horse Racing diye bi oyun var headgames diye bi şirket yapmış ama oyunu yıllar önce...
http:img8**************img89026aradmth
Eskiden game star gibi kasetli ateriler vardı hepiniz bilirsiniz Bu oyunu çok severdim sabahlara kadar bunu oynardım Snes yada başka bi emulatör sayesinde bu oyun oynana biliyormuş Ama ben oyunun adını hatırlamıyorum ve bulamıyorum Ateri...
oyunu sorunsuz yükledım ve exe ye tıkladıgımda tam oyuna girecek gibi oluyo siyah pencere açılıyo sonra hemen kapanıyo masaüstüne dönüyo sorunu anlamadım bilen varsa lütfen yardım edermısınız
Sistemin yetmez demeyin Crysis i Bitirdim Crysis timeshiftden 2 kat daha fazla sistem istiyo hata...
Şimdi Öncelikle herkese hayırlı günler FORUMTR derdime çare bulur dedim inşallahda bulucaksınız ümid ediyorum Şimdi ben online strateji arıyorum ama hamachi li değil Age of empires tarzı kendi şehrimi kurayım ordum olsun arkadaslarıma saldıraym falan filan bole bi oyun varmıdır ama hiç birşey...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.