Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ata Demirer'in İlber Ortaylı taklidi herkesi kahkahaya boğdu!

Ata Demirer'in İlber Ortaylı taklidi herkesi kahkahaya boğdu!
0
78

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
ata_demirerin_ilber_ortayli_taklidi_herkesi_kahkahaya_bogdu_1649440121_6324.jpg

Ünlü komedyen Ata Demirer, önceki gün futbol yorumcusu Mehmet Demirkol'un YouTube programına konuk oldu. Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın taklidini yapan Demirer sosyal medyada gündem oldu.

Son dönemlerde verdiği kilolarla gündeme gelen komedyen Ata Demirer, önceki gün Mehmet Demirkol'un sunduğu Youtube programına konuk oldu. Özel yaşantısı ve meslek hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü komedyenin Prof. Dr. İlber Ortaylı taklidi herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Ortaylı'nın konuşma tarzını birebir taklit eden Ata Demirer'in hayranları hem kahkahaya boğuldu hem de ünlü komedyenin yeteneğini bir kez daha takdir etti. 

vFfD4_1649439989_3101.JPG
Ata Demirer ve Mehmet Demirkol

Similar threads

Ünlü komedyen Ata Demirer'in terasta güvercin beslediği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü komedyen Kuşçu taklidiyle güvercinleri terasa konmaya ikna etmeye çalıştı. Demirer, bu sırada güvercinlere pisi pisi deyince olanlar oldu... HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Ünlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Hülya Avşar, esprili İlber Ortaylı paylaşımıyla gündem oldu. Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın canlı yayında Cansu Canan Özgen'e "Maşallah, şuna bak" demesine gönderme yapan Hülya Avşar'ın "Ben gideceğim, arkamdan 'ne hoşmuş' diyeceksin tamam mı? Ben duymuyormuşum gibi" dediği sosyal medya paylaşımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Bu sıralarda "Bursa Bülbülü" filmi için yoğun tempoda olan oyuncu Ata Demirer'in annesi oğlunu sete ziyaretine geldi. Ata Demirer'in annesi Ayten Kaçar, genç görünümüyle şok ederken, oğlunun kendinden daha büyük durması konusunda sosyal medyada gündem oldu. Ünlü komedyen ve oyuncu Ata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Hülya Avşar, esprili İlber Ortaylı paylaşımıyla gündem oldu. Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın canlı yayında Cansu Canan Özgen'e "Maşallah, şuna bak" demesine gönderme yapan Hülya Avşar'ın "Ben gideceğim, gerimden 'ne hoşmuş' diyeceksin tamam mı? Ben duymuyormuşum gibi" dediği toplumsal medya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, katıldığı bir programda Z kuşağına ait yerli rap şarkılarını dinledi. Dinlediği şarkıcılar arasında Gazapizm, Uzi - Krvn, Heijan, Muti, Critical, Uzi - Le Cane olan ünlü tarihçinin yorumları yüzlerde tebessüm oluşturdu. 75 yaşındaki ünlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,536Konular
981,827Mesajlar
32,345Kullanıcılar
ekselans55Son üye
Üst Alt