Ataizi konuştu kadınların sexobjesi olarak görüldüğü dünyada bi yerlerini açanlara Hande Atazi ne gibi göndermeler yaptı ÇİRKİN YERLERİN AÇILMASI SEKSİ Mİ! 1548638443 1548638443 ataizikonustu5c4e58f075bafataizikonustu5c4e58f075baf http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersannn&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg HANDE ATAİZİ, KOMBİNEZOONCOM İSİMLİ MODA SİTESİNE STIL SIRLARINI ANLATTI 'GECE GİYDİĞİNİ GÜNDÜZ DE GİY' TAVSİYESİNDE YER ALAN OYUNCU, 'DAMALI EŞEK GİBİ GİYİNMEM' DİYOR Su sıralar Amerika'da olan Hande Ataizi, moda sitesi 'kombinezooncom'un sorularını yanıtladı Modada marka takıntısı olmadığının altını çizen Ataizi, 'Yaşam biçimimle orantılı değişimler yaşadım lakin tümü bendim ve her dönem kendimi dar ve güzel hissedeceğim kıyafetleri tercih ettim Etraftan bağımsız, sadece bana ve moduma yerinde olanı seçim ettim' dedi * Yeni sezona görüntü açınız nedir? Neler dikkatinizi çekiyor? Birkaç senedir tüm dönemler birbirine karışmış bir vaziyette O nedenle artık daha eşsiz tasarımlar revaçta Vazgeçilmezler arasında Bottega Venetta markası, lüzum çanta lüzum giyim olarak favorilerim aralarında yer alıyor Onun dışarıya Gary Graham avangard stiliyle büyüleyici Artık büyük ve takım parçalar edinmek yerine, daha bütünleyici küçük şeyleri seçim ediyorum 30 VE 50'LERDEN İLHAM ALDIM * Tarz ikonlarınız kim? Tarz ikonum olarak adlandıracağım biri değil Fakat daima eski filmlerden ilham almışımdır; bilhassa 1930'lar ve 50'lerin kadınlarına benim ikonlarım diyebiliriz * Giydiğiniz markanın ne olduğunun anlaşılmasını ister misiniz? Marka olarak keskin olmasını istemem, pek damalı eşek gibi Stilinden, tarzından, çizgisinden hangi markaya ait olduğunun anlaşılmasını isterim * Modaya dair en büyük keşfiniz nedir? Bir buluş yaptığımı düşünmüyorum fakat en çok keyif aldığım şey, vintage tarzı kıyafetler diyebilirim 'Vintage'a dair yaptığım en büyük keşif ise Londra'daki meşhur One mağazası Nasıl güzel parçalar var, anlatamam Oraya gittiğimde her şeyi elde etmek istiyorum bundan başka modelleri geçmiş eski etek ve ceketlerime iyi bir terzi sayesinde yeni modeller katıyorum ki, bunlar da benim ufak keşiflerim oluyor! AYAKKABIM OTELDEN ATILDI! * Dekolte sizce nereye kadar olmalı? Nasıl bir dekolteden hoşlanıyorsunuz ve sizin için seksi olan nedir? Benim için seksi olmayanı söyleyeyim; insanların çirkin yerlerini ısrarla açmaları! Kendimce silüet, görünenden daha seksidir * 'Ben bunu nasıl aldım?' dediğiniz parçalar var mı? Güya banka memuresiymişim gibi vaktinde aldığım ceketpantolon takımlara fazla gülüyorum Lakin onları dizilerde kullanıyorum Bilhassa kaymakam ve iş kadını rollerinde, tümü çok işime yaradı id * Kendi tarzını oturtmaya çalışan birine vereceğiniz stil tavsiyesi ne olurdu? Benim vereceğim en manâlı öğüt 'Kimseyi umursama!' olurdu Gecce giymek istediklerini ara sıra gündüz giy' derdim Çünkü gündüz şık edinmek, bence gecceden daha manâlı Ben gecce giyilecek ayakkabıları, bilhassa gündüzleri giyiyorum * Ayakkabıyla ilgili acayip bir hikayeniz var mı peki? Bir gün kıskançlık yüzünden meydana çıkan bir ağız dalaşı sonucu, fazla sevdiğim ayakkabım bir otelin 20'nci katından aşağıda atıldı ve maalesef bulmak kısmet olmadı! Lakin değişik teki evde, salonumda ufak bir kafesin içinde duruyor Dolayısıyla benim de evimde kendimin yaratmış olduğu bir çağdaş sanat galerim var artık HERMES ÇOK PAHALI! * Hermes markası size ne açıklama ediyor? Sizce her kapıyı açar mı? Hermes çantalar ve özellikle bu markanın Birkin modeli, fazla sevdiğim ve beğendiğim bir tasarım Ama son zamanlarda fiyatından dolayı bir statü sembolü oldu Kendimce özgürlüğünü yitirdi! Herkesin kolunda olan bir şeye, çıkarıp 6 bin Euro veremem ya da bir yıl listede bekleyemem Hermes'e ayıp olmasın lakin herkese de bunu söylüyorum * Aksesuvarda fiyatı yüksek ve ucuzu karıştırıyor musunuz? Aksesuvar konusunda kemer hariç azıcık özürlüyüm gerçekten Çok alt olduğum birkaç takı haricen fazla kuvvet seçerim Bilhassa antika ve art deco takıları fazla seviyorum * Sahte ve taklit aksesuvarlar hakkındaki düşünceleriniz neler? Şöyle söyleyeyim, bu dünyada cümbür cemaat güzel giyinmeyi hak ediyor ve en ucuz dizaynır çanta 2 bin dolardan başlıyor Kıymayan da alsın ve mutlu olsun diyorum * Pahalı ve ucuz markaları karıştırır mısınız? Kesinlikle karıştırırım Çünkü önemli olan yakıştırmak Zaten ucuz dediğimiz markalar daha özgün ve reformcu Mesela; H&M'i çok beğeniyorum