Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Atapi Dvd a Dh-20a1p Firmware.

Atapi Dvd a Dh-20a1p Firmware.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Ben Bu sürücünün firmwaresini çok aradım en sonunda yabancı sitelerden buldum ve forumda baya bir kişinin bu firmwareye aradığını gördüm bende ki dosyaları uploadlayarak sizlere vericem herkes ihtiyacını gidersin Bu Firmwareye Yapmak için İki tane dosyamız war ilk önce Flash Utiliyexe Yi çalıştırak işe başlıyoruz 2 saniye bekledikten sonra orada sürücümüzün adını görücez oradaki read flasha tıklayıp 6x16binDosyasını seçerek Onay kutusunu Onaylyın 1 veya 2 dakika bekledikten sonra Write Flash Tıklayarak tekrar 6x16bin dosyasını seçin ama uptade boot codeseçeneğinide işaretleyin işlem bukadar her türlü dvdleri okutturablirsiniz

6x16bin : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Flash Utily : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Boşlukları Silin

858,496Konular
981,696Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt