Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

atapi dvd a dh20a1p firmware

atapi dvd a dh20a1p firmware

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar forumda birçok kişinin atapi dvd a dh20a1p için firmware bulamadıgını gordum banada lazım olmuştu aradım buldum ve paylaşayım dediminş işinize yarar

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

kurulum:3 tane dosya var içinde rar dan cıkarıp flash utilityi calıstırıyoruzonce read flas ı tıklayıp 6X16 oln dosyayı seciyoruz o bitince aynı işlemi write flash diyerek tekrarlıyoruz

link yenilenmiştir

Similar threads

Arkadaşlar Ben Bu sürücünün firmwaresini çok aradım en sonunda yabancı sitelerden buldum ve forumda baya bir kişinin bu firmwareye aradığını gördüm bende ki dosyaları uploadlayarak sizlere vericem herkes ihtiyacını gidersin Bu Firmwareye Yapmak için İki tane dosyamız war ilk önce Flash Utiliyexe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar Ben Bu sürücünün firmwaresini çok aradım en sonunda yabancı sitelerden buldum ve forumda baya bir kişinin bu firmwareye aradığını gördüm bende ki dosyaları uploadlayarak sizlere vericem herkes ihtiyacını gidersin Bu Firmwareye Yapmak için İki tane dosyamız war ilk önce Flash Utiliyexe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt