Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Atasözü Çıkışlarıyla Gündem Olan Japon YouTuber Yoshi'nin İkamet Uzatma Başvurusu Reddedildi

Atasözü Çıkışlarıyla Gündem Olan Japon YouTuber Yoshi'nin İkamet Uzatma Başvurusu Reddedildi
0
117

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66

'Yok bu türlü bir atasözü' reaksiyonlarıyla son vakitlerde gündem olan Japon YouTuber Yoshi Enomoto, ikamet uzatma müracaatının reddedildiğini duyurdu.

YouTube topluluğunun tanınan isimlerinden biri olan ve Türkiye'de yaşayan Japon YouTuber Yoshi Enomoto sizin de bildiğiniz üzere son günlerde "Yok bu türlü bir Japon atasözü" çıkışlarıyla gündeme geliyor.

Hatta hatırlarsınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir gence Japon atasözüyle verdiği karşılığa karşılık olarak Twitter hesabından 'Böyle bir japon atasözü bulamadım' yazmıştı.

Bu isyanın akabinde da Cem Say, Jahrein ve Cüneyt Özdemir, uydurdukları Japon atasözlerini paylaşarak Yoshi'yi çıldırtmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda da Azerbaycan'da olan ve toplumsal medya hesaplarından da sık sık yediklerini, gördüklerini paylaşan Yoshi, Paxlava olarak bilinen baklava fotoğrafını paylaşınca ortalık bir hoş karışmıştı ve Yoshi'yi öteki ülkelerle paylaşamamıştık...

Her vakit bizleri güldürmeyi başaran Yoshi, artık ise yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü. Ünlü YouTuber, ikamet uzatma müracaatının reddedildiğini "Reddedilecek ne yaptığımı bilmiyorum" kelamlarıyla duyurdu.

Yoshi Enomoto, yaptığı yeni açıklamada da Göç Yönetimi'yle tekrar görüşeceğini, evraklarda bir sorun olmadığını belirtti.

Fenomen son olarak da "Memleketim üzere hissettiğim Türkiye'de kalmayı devam edeceğim" dedi.

Siz ne düşünüyorsunuz?